reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ale zrobiłaś mi smaka przed snem!! Dzięki!! :crazy:
Kochana jesteś :angry: Teraz będę śnić o tej Twojej fasolce... ;-)

Pyscek ja troszkę się boję, że zaliczę mega doła jakby nie wyszło... Ale ciiiiiiii...
Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć.

Martoocha ZAZDROSZCZĘ Ci, wiesz? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek no musimy :-)
Razem zawsze raźniej :laugh2::laugh2::laugh2:
Fajnie by było, gdyby w tym cyklu udało się jednej i drugiej :tak:
Tego nam życzę!!

P.S. Testuję wcześniej to prawda. 7 lecę pędzę na betkę, bo test z moczu wtedy jeszcze pewnie nie będzie w stanie nic pokazać. A do 10 chyba nie wytrzymam, bo ja niecierpliwa kobitka jestem :-p

A teraz uciekam spać. Dobranoc kochane!!

Ael ale zrobiłaś mi smaka przed snem!! Dzięki!! :crazy:
Kochana jesteś :angry: Teraz będę śnić o tej Twojej fasolce... ;-)

Pyscek ja troszkę się boję, że zaliczę mega doła jakby nie wyszło... Ale ciiiiiiii...
Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć.

Martoocha ZAZDROSZCZĘ Ci, wiesz? :-)

niedługo Ty zobaczysz dwie kreseczki na teście i będziesz pisała co i jak.. Pamiętam jak Dziurka pisała ze teścik pozytywny-to wtedy mialam troszke doła, bo myślałam ze mi zajście w ciąze zajmie pół roku..czy rok..i nagle pojawiła się owulka w 30 dniu cyklu i potem jakoś poszlo ;)

Napisałam o swoich objawach, bo nie mam takich mocnych ksiażkowych. Chciałam by dziewczyny wiedziały,że wymioty czy powiekszone piersi to nie obowiazkowe objawy ciąży..przynajmniej do 7 tygodnia ;)

Ael- jak sie czujesz? masz już dość? :-p

hehe ... :-D dobranoc Aguś :*
ja teraz uzbrajam się w cierpliwość i zapominam o tym że się staraliśmy i czekam na @ ... jak nie przyjdzie i złapię lekkie zdziwko :confused: to wtedy zrobię teścior :-)

Aguś wierz mi, że jakbyś bliżej mieszkała, to ja bym nawet wieczorem się do Ciebie zwaliła coś ugotować. Byleby z dala od Pawła, bo ja mam myśli czysto mordercze i jedyne co mogłoby mnie uspokoić to gotowanie. Więc byś skorzystała :p
Masz fluidki ciotka, bo masz tak zarąbiste nastawienie na obecny cykl, że to musi się udać :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lamiav
Atan:
pokaż co tam ci w paczce przyszło ??
kupiłam śpiworek ;-) oto on :Zobacz załącznik 401797

Taaa wierzyłaś, marudziłaś mi,że temp Ci spadła, to pewnie nici.. :-D a ja Ci ciągle powtarzałam,że jest szansa, bo nie spadła poniżej dolnej kreski :-p
no wiem masz racje ale potem jak urosla to juz nie moglam wytrzymac i w 10dfl zrobila test bo przeczuwala ze jest ;-) faoleczka ;-) a dzieki tobie polecialam na betke ;-)
Witajcie! :-) Wczoraj zapytałam mojego Mężczyznę czy weźmiemy ślub w przyszłym roku... (nastawiłam się na odpowiedź na "nie" bo coś tam coś tam), a tu On mówi: "Ale cywilny?" A ja: "No cywilny" A On: "Tak".
Tak, więc w październiku za rok biorę ślub! :-D:-)
GRATULUJE ;-) super ;-)

śliczne dziecko ci rosnie w brzuszku ;-) super ze wizyta oki ;-)
no ale śliczny domek do chomiczka jak ma na imie ??

Atanku, stosuję Twoją metodę porównywania testów owu. Jest bombowa!!
Strasznie fajnie się obserwuje jak kreseczka testowa robi się coraz bardziej widoczna :-)

Kurcze mam przeczucie, że w tym cyklu nam się uda :-p

miło mi ;-)

witam ;-) wieczornie ;-)
a ja sie poddaje i pierdykam najpierw okulistka mnie zbyła tzn rejestratorka bo najpierw mowi przez telefon ze mnie nie umowi ze umowi mnie jak przyjde no to pojechala do niej a ona najpierw se z kumpela gadala ahh potem mi mowi ze musze jej przyniesc kartke od pani doktro na kiedy ma mnie dodatkowo wpisac bo juz terminow niema a jak byłam u niej i pytalam kiedy przyjsc to ze jak bede w ciazy to w 7 miesiacu no to ja polazla by sie zapisac a te mnie neichca zapisac musze isc w dniu co pani doktor jest odczekac i spytac czy mnie przyjmie idiotyzm,,,,

po 2 czekajac na wyniki holtera dowiedziala sie tylko ze jedna elektorda sie odkleila i cio trzeba zrobic znowu i cio ma pani szczescie jedna pani nie przyszla i mamy jeden w zapasie no i na 3 mietro zalozyla mi i jutro znowu mi to sciagna i po 12 beda juz wyniki ale ze siedzialam tam od 10 do 12.30 to nie pomne,...
potem w pracy sajgon wkurzylam sie na maksa ale zyje ;-) 2 razy zrobilam sie strasznie blada niewiem czzemu...

a co do wynikow glukozy moze mi ktos cos poowiedziec bo zglupialam niby dobre bo komentarza zadnego niema dodatkowego od lekarza jutro odbiore z labolatorium bo jedynie w necie czytalam ;-) mocz i morfologia tez oki ;-)
Glukoza po 75g glukozy - oznaczenie po 1h19/10/2011
Glukoza (jedn. tradyc.)114,5 mg/dl
Glukoza po 75g glukozy - oznaczenie po 2h19/10/2011
Glukoza (jedn. tradyc.)119,2 mg/dl

Ael mam pytanie co to ten czop to jest jakos przed odejsciem wod ??bo ja sie nieznam ;-)

reklama
Do góry