reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena, szczerze, nie mam pojęcia... Ale my stosowaliśmy i nic się nie stało. Znaczy póki mogliśmy, ech.... jestem na głodzie, znowu mi się będą cuda śniły...

Mnie szwu już nie założą, a wizyta dopiero za miesiąc więc nie jest tak źle, ale szyjka jak zmiękła to już nie stwardnieje niestety :( No ale cóż, miesiąc wytrwam.

Mineralna, ale Cię nie było, co tam słychać?

reklama
Dziurko, no cudowne Te Twoje 2 skarby! :) a jakie śmiałe, skoro lekarz już na 80% powiedział, że pannice :) no aż się wzruszyłam, to nasze pierwsze chyba bliźniaczki ze starankowego wątku :D
Fifka, no właśnie czasem to mnie zadziwia jak często dziecinka może mieć czkawkę :D chyba łapczywie pije wody płodowe, może smakują Jej, bo troszkę zmieniłam dietę żywieniową :)

Nie przejmuj sie tym, to bardzo dobrze ze ma czkawkę. ćwiczy przeponę a to pozwoli jej sprawnie oddychać nawet jak urodzi się za wcześnie wiec tylko się cieszyć. :-D

Halooo, jest tu kto?? :-p ja to zawsze trafię na taki moment, że cisza na forum :-) więc jak by już ktoś zajrzał to ja mam pytanie i będę cierpliwie czekać na odpowiedź...
Czy któraś z Was orientuje się może czy w ciąży można używać żelu nawilżającego??? Na samym żelu nic nie pisze na ten temat. Jest napisane, że jest delikatny, można go stosować razem z prezerwatywą, że nie jest plemnikobójczy.... :confused:

Ja stosuje przez całą ciąże żelu durex i nie wyobrażam sobie tego nie robić.... w ciąży zrobiłam się strasznie "ciasna" i mimo własnego nawilżenia czuję dyskomfort bez żelu... W którymś kalendarzu ciąży czytałam o tym, żeby w razie problemów z śluzem stosować nawilżający żel.

A mój maluszek dzisiaj jakiś zmęczony i cichutki :sorry2: rusza się więc nie to ze się denerwuję, ale czuję ze jest spokojniejszy niż zwykle.

Ah mam jakos duzo zajęć a przedewszystkim dużo śpie...jutro zas o 5 podbudka i o 6 jade do krakowa na nagranie do TVN....Mój pojechał dzis na konferencje ogólnopolską i wróci w piatek ok 14 ;(

W piątek na wizyte i USG...Boże jak ja swojej małej dawno nie widziałam od początku sierpnia ;/

A dostałam e-mail z redakcji TVN gdzies kiedys sie wypowiadałam na temat dużej różnicy wieku międyz partnerami ( bo jak wiecie zapewno ja mam 18 lat a mój facet ma 37 lat - więc 19 lat róznicy to duzo) i własnie program bedzie o dużej róznicy wieku jasne i ciemne storny takiego związku, czy taki związek ma szanse na przetrwanie :)

Olcia dobrze :-D ale tu jest pewien paradoks... bo jak kopie to modle się o chwile spokoju a jak sie nie rusza to nasłu****ę bo zaczynam się niepokoić. :confused:

A co tam u ciebie? Jak tam przygotowania do ślubu? Idą?

Mineralna a to nie będą rozmowy w toku? :D

Mineralna nie wiem dlaczego ale ja nie wiedziałam że jest między Wami taka różnica:p:) Podziwiam za odwagę :O

Fifka na razie to co powinno być załatwione to już jest, cały czas przeglądam forum ślubne żeby się zorientować co gdzie i za ile można dostać z pozostałych rzeczy (obrączki, welon i inne pierdoły):)

reklama
Do góry