Mineralna koniecznie napisz kiedy będzie emisja
Dagne ja bardzo bym już chciała wrocić do staranek ale ostatnio doszliśmy do wniosku że poczekamy już na " po ślubie". Teraz będzie przed nami dużo stresów przygotowania, sesja egzaminacyjna, ślub...

, Także II krechami pochwalę się już w 2012 roku
Fifka wiesz co ja jakoś nie koniecznie chciałam nową ze względu na koszty... ale przeglądałam już tyle stron gdzie dziewczyny się ogłaszały i nie można znaleźć tego co by się chciało... jak już znajdzie się model to później rozczarowanie bo rozmiar nie ten, wzrost i buty mają mniej lub więcej cm...

tak więc suknie już zamówiłam ale nie tą co kiedyś pokazywałam, bardzo podobną szytą na miarę .
Wczoraj mój brat i tata byli u bioenergoterapeuty (jakiś tam kuzyn znajomej) i podobno jego "energia" działa

, moj tata zmaga się z hemoroidami i po jednym dniu stwierdził poprawę,dodam że tata nic nie mówił co mu dolega a ten facet mu mówił coś w stylu że ma problemy z tyłkiem itd i wprost sie zapytał taty czy ma hemoroidy :O Mój tata nigdy nie wierzył w takich cudotwórców a teraz już siedzi cicho

.
A czemu o tym wspominam... (nie wiem ile w tym prawdy) przyszła do niego para która zmaga się z zajściem w ciąże już 4 lata , żadne metody nie pomagały więc stwierdzili "co nam szkodzi" po dwóch miesiącach cieszyli się z fasolki :O