reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lecę sie położyć :) udanego wieczoru i upojnej nocki :)
Mineralna, to pochwal się kiedy emisja będzie :) oglądniemy :) a jak samopoczucie ciążowe? termin ruchomy? bo u mnie się przesuwa za każdym razem, na ost usg wyszło, że 16 grudnia można się Małej spodziewać :)
Olcia, oj to już niedługo i gps-em na palcu się nam pochwalisz :) a może i II kreseczkami :D

Dobranoc :)

reklama
Dagne: ja ostatnie usg to miałam 2 sierpnia ;/
Ruchimy kilka dni 21,22,23,24 grudnia :)

A czuję sie doskonale ale mały brzuszek mnie martwi

Ja to bym chciała przenosic do stycznia :)

Mineralna koniecznie napisz kiedy będzie emisja:D

Dagne ja bardzo bym już chciała wrocić do staranek ale ostatnio doszliśmy do wniosku że poczekamy już na " po ślubie". Teraz będzie przed nami dużo stresów przygotowania, sesja egzaminacyjna, ślub... :p , Także II krechami pochwalę się już w 2012 roku :)

Fifka wiesz co ja jakoś nie koniecznie chciałam nową ze względu na koszty... ale przeglądałam już tyle stron gdzie dziewczyny się ogłaszały i nie można znaleźć tego co by się chciało... jak już znajdzie się model to później rozczarowanie bo rozmiar nie ten, wzrost i buty mają mniej lub więcej cm... :p tak więc suknie już zamówiłam ale nie tą co kiedyś pokazywałam, bardzo podobną szytą na miarę .

Wczoraj mój brat i tata byli u bioenergoterapeuty (jakiś tam kuzyn znajomej) i podobno jego "energia" działa:p , moj tata zmaga się z hemoroidami i po jednym dniu stwierdził poprawę,dodam że tata nic nie mówił co mu dolega a ten facet mu mówił coś w stylu że ma problemy z tyłkiem itd i wprost sie zapytał taty czy ma hemoroidy :O Mój tata nigdy nie wierzył w takich cudotwórców a teraz już siedzi cicho :p.
A czemu o tym wspominam... (nie wiem ile w tym prawdy) przyszła do niego para która zmaga się z zajściem w ciąże już 4 lata , żadne metody nie pomagały więc stwierdzili "co nam szkodzi" po dwóch miesiącach cieszyli się z fasolki :O

Mineralna hah, mój też zwrócił na to ogłoszenie ze starszym partnerem z rozmów w toku, między mną a moim jest 11 lat różnicy i on chciał się zgłosić :p

Olciu jeszcze nie rodzę, wody strajkują tak samo jak młody.

Dziura śliczne gwiazdy, mam nadzieję, że jednej gwiazdeczki będę internetową ciocią chrzestną :-)

Sil leż leż, na zdrowie ma Tobie i maleństwu wyjść. Napisałam Ci bycz się kobieto póki możesz :-D

reklama
Do góry