reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Proszę moich Pań...przedstawiam Wam moje dwie Gwiazdeczki, na 80 % obie panienki:-D(troszki niewyraźne)
Zobacz załącznik 402068
ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOw ;-) super śliczne gratuluje ;-)

to ja sie melduje ze zyje kto chce zdziecie z 24 tygodnia ??
mialam ciezki dzien caly dzien blada jak sciana chodzilam w pracy slabo niedobrze i gesia skorka i dreszcze i bol glowy w koncu po 20.15 poszlam wymiotowac ale dupa ni nie chcialo leciec szef mnie wypuscil do domku jak dotarlam wypilam mietke w brzuchu zaczelo burczec i zjadla rogala i juz lepiej mi ;-)nie wiem od czego sie tak zle czułam...

reklama
Pyscek to nic tylko trzymać kciuki za Was teraz trzeba &&&&

Atanku pokazuj zdjęcia :)pytasz od czego się tak czujesz:p podpowiem Ci ... jesteś w ciąży :p masz prawo tak się czuć :p

Pyscku gadanie i gdybanie nic nie zmieni :) ja wierze że w końcu Wam się uda!! :)

Atanku Ty to się już nie wyprzesz że w ciąży nie jesteś !:p trzymam kciuki za jutrzejsze usg &&

Ostatnia edycja:
HEj kobietki:)
DZIURKO REWELACJA:D:D:D Jeszcze raz gratuluję dziewuszek:)
Zafasolkuję
fajna foteczka:)
Atanku ślicznie się zaokraglasz:) Ja też mam już spory brzuszek. Muszę się pochwalić któregoś dnia fotką
Ael ....WY jeszcze tu? heheheh :szok: Chyba muszę CIę przestraszyć może to wypłoszy Wiktorka:-D

Pyscku, to Ty jeszcze się wyprzytulaj kobito, by dopchać to co zostawił Ci małż wcześniej :-D

Atanku brzuchol super, i prawda nie wyprzesz się ciąży. A zdarzy się czasem, że będziesz gorzej się czuła. Widocznie musiałaś coś zjeść by lepiej się poczuć. Miej w pracy jakieś przekąski.

Iwasku strasz strasz ciotka :-D może Ci się uda

reklama
Do góry