reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam wszystkie :-)
Atan przede wszystkim gratuluje córeczki :-)
Ael a po kim Wiktorek maly taki uparciuch? Po mamusi ?;-)
Mnie dalej męczą mdłosci, ale chyba jest troszke lepiej... no albo wynika to z tego, ze zanim dobrze wstane to jem bana w lozku, albo kisiel:/ choc kisielu nie lubie, ale rano jak jestem zaspana to on jako jeden z niewelu rzezcy do jdzenia dobrze mi wchodzi. Juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty u lekarza, zeby zobaczyc czy u maluszka wszystko w porzadku. A co do statystyk chlopiec-dziewczynka, to mam przeczucie, ze u mnie mezczyzna sie szykuje :-)

Witam się wieczorkiem... dopiero teraz wróciłam z zakupów!!!! Tyle sklepów co ja dzisiaj obeszłam to chyba przez całe życie nie zwiedziłam :szok: ale mam! Kupiłam w końcu te cholerne buty!! Co prawda nie na płaskim tylko na takim małym obcasie ale bardzo stabilnym i szerokim bo nic kompletnie nie ma :/

witam no i gdzie te buty ??

dzieki dziewczyny ;-) ja dzis jakas bez sily nic nie robie nic nie odpisuje nie nadaje sie dzis do niczego chyba ide sie przespac...
buziaki;*

ael wspoółczuje <głaszcze>;*
eee zapomniałam nika li,,, współczuje ze dzidzia sie nie obruciła... bedzie dobrze:-*&&&

reklama
Do góry