• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam wszystkie :-)
Atan przede wszystkim gratuluje córeczki :-)
Ael a po kim Wiktorek maly taki uparciuch? Po mamusi ?;-)
Mnie dalej męczą mdłosci, ale chyba jest troszke lepiej... no albo wynika to z tego, ze zanim dobrze wstane to jem bana w lozku, albo kisiel:/ choc kisielu nie lubie, ale rano jak jestem zaspana to on jako jeden z niewelu rzezcy do jdzenia dobrze mi wchodzi. Juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty u lekarza, zeby zobaczyc czy u maluszka wszystko w porzadku. A co do statystyk chlopiec-dziewczynka, to mam przeczucie, ze u mnie mezczyzna sie szykuje :-)

Witam się wieczorkiem... dopiero teraz wróciłam z zakupów!!!! Tyle sklepów co ja dzisiaj obeszłam to chyba przez całe życie nie zwiedziłam :szok: ale mam! Kupiłam w końcu te cholerne buty!! Co prawda nie na płaskim tylko na takim małym obcasie ale bardzo stabilnym i szerokim bo nic kompletnie nie ma :/

witam no i gdzie te buty ??

dzieki dziewczyny ;-) ja dzis jakas bez sily nic nie robie nic nie odpisuje nie nadaje sie dzis do niczego chyba ide sie przespac...
buziaki;*

ael wspoółczuje <głaszcze>;*
eee zapomniałam nika li,,, współczuje ze dzidzia sie nie obruciła... bedzie dobrze:-*&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry