Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Biedna Ael... no cóż... mały Wiktorek uparty.. widocznie dobrze mu w brzuszku i potrzebuje tego czasu skoro nie wychodzi :* Odpoczywaj kochana
Lamiav no zauważyłam ze zaraza... bo to zaraz po Ael taka nasza zmyślna kuchareczka
ja tez w kuchni od wczoraj goszcze ale takie przekaski bo moj m mial wczoraj urodzinki dzis przychodza znajomi zrobilam 2 salateczki deserki i takie tam
a wiecie co moj to ma takie zamilowanie do gierek i kupil se jakas i koles mu dorzucil taki monitor do auta ze dla dzieci a ja mowie po co ze bedzie naszemu dziecku wlaczał gre ze chyba za male a on ze bajeczki wiecie co pobeczalam sie jak idiotka bo kiedy to do ch***** bedzie a jeszcze w poprzednim cyklu myslalam ze bedzie mial prezent na urodzinki
co do salatek to jedna tradyzyjna gyros a druga ryzowa z ogorkiem zielkonym i kiełbaska drobiowa wiem ze ostatnio im smakowala jest szybka w zrobieniu lekka i smaczna
Hej Dziewczyny, męczący dziś dzień mimo słoneczka...
Głowa mnie tak napiętrza, że hej! no cóż...
Ael - biedna Ty... no co za uparciuszka masz w brzuszku
Liy- kurcze, nie wiem czy to lepiej wiedzieć kiedy będzie się już z dzidziusiem, czy jednak tylko się spodziewać. Ale przynajmniej zdążysz ze wszystkim
Ael, nie smutaj wg mojej położnej pozytywne nastawienie to połowa sukcesu i jak się przyszła rodząca smuci, to może spowolnić poród, także pierś w górę, Pablo pod rękę i dawaj na spacer, bądź do łóżeczka i uśmiech! ja za Was trzymam kciuki no przecież całą wieczność Wiktorek siedział nie będzie w brzuszku jeszcze się nacieszysz jego widokiem