reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam, że tak rzadko piszę, ale po prostu mało mam czasu jakoś ostatnio, czasem Was podczytuję, więc o tyle dobrze, że chociaż wiem co u Was :)
Ja dzisiaj byłam na kontroli w moim szpitalu, zrobili ktg, które ponoć wyszło bardzo ładnie (cokolwiek to znaczy :)) i usg. Wyszło, że Niunia nie dała rady się obrócić i za tydzień 4 listopada jestem umówiona rano na cc...
shocked.gif
to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim życiu!

Ael!!! powodzenia tam w szpitalu:) obyś wróciła już z maluszkiem do domku :)
Atan gratuluję córeczki i witaj w klubie :)
Niestety wszystkim nie dam rady napisać, ale Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, i za testujące trzymam gorące kciukasy :)

Iwasku o matko! Teraz jest 6 chłopaków na 11 dziewczynek! :-D a jeszcze niedawno sytuacja była taka wyrównana :sorry2: No dziewczyny!! Płodzimy chłopaków bo później dużo starych panien będzie :-p

Ael życze ci z całego serca szybkiego rozpakowania! Mogę sobie wyobrazić jak bardzo na to czekasz :-D

Miq
to ja mam tak samo, jest bardzo mało rzeczy których nie lubię jesć. W ciaży co prawda bardzo mi się to popsuło bo zrobiłam się wybredna ale mam nadzieję ze mi przejdzie :tak:

Lilly o matko boska!! Faktycznie zaraz i ty nam się tu rozpakowujesz!! Jak tak dalej pójdzie to okażę się ze urodzisz szybciej od Ael! :-p Trzymam mocno kciuki za bezproblemowa CC żebyś szybko wróciła do stanu używalności :-D

Kwiatuszku mój kochany, a jak tam u ciebie ogólnie? jest po przed czy w trakcie owu?

Boze a ja dzisiaj całą noc znowu miałam koszmary... aż w nocy obudziłam się z płaczem... najpierw śniło mi się ze na śmierć i życie pokłóciłam się z moją mamą... a później ze ganiał mnie pedofil :szok: ja nie wiem skąd ja mam takie porąbane sny...
Co do Konrada, to zauważyłam, w małym dużą zmianę. Nie skacze już tak bez ładu i składu tylko dość ładnie można wyłapać czas odpoczynku i zabaw malucha. Przynam ze to duża ulga bo przynajmniej daje mamie troszkę odpocząć od tych szaleństw. :-D

A tak poza tym to robie właśnie obiad. Gulasz z kaszą gryczaną i z ogórkiem kiszonym!:-) Pyyycha!!

Hej dziewczyny, przepraszam, że tak rzadko piszę, ale po prostu mało mam czasu jakoś ostatnio, czasem Was podczytuję, więc o tyle dobrze, że chociaż wiem co u Was :)
Ja dzisiaj byłam na kontroli w moim szpitalu, zrobili ktg, które ponoć wyszło bardzo ładnie (cokolwiek to znaczy :)) i usg. Wyszło, że Niunia nie dała rady się obrócić i za tydzień 4 listopada jestem umówiona rano na cc...
shocked.gif
to będzie chyba najdłuższy tydzień w moim życiu!

Ael!!! powodzenia tam w szpitalu:) obyś wróciła już z maluszkiem do domku :)
Atan gratuluję córeczki i witaj w klubie :)
Niestety wszystkim nie dam rady napisać, ale Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, i za testujące trzymam gorące kciukasy :)

Lily no to ja trzymam mocno kciuki!! Ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!! :-)

Miejmy nadzieję, że Ael już wróci z Wiktorkiem...

Fifka ja jak nie lubię kaszy tak ostatnio miałam smaka na dokładnie taki obiad jak Ty dziś robisz...!!!!

A ja zaraz uciekam bo za chwilkę poszukiwanie butów ciąg dalszy ... :-p

Fifka no ja miałam w tym tygodniu obiad dokładnie taki sam jak ty dziś :-)

A ja dziś nie gotuję :-D teściowa jak wariat wczoraj gołąbków narobiła i mi się garczkiem oberwało pełnym jedzenia:-D

reklama
fifka: ja mam taki sam obiad dzisiaj jak ty, :-), kaszę lubię w drożdżówkach i pierogach, ale mąż mi każe jeść bo zdrowa i on uweilbia to raz na jakiś czas sie zmuszam :-)

neciszka: gołąbki u mnie będą w następnym tygodniu bo moja siostra z angli przyjedzie, więc ustalamy menu z góry zeby jej przysmaki zrobić ,biedna wyjedzie z polski utuczona bo mama też pichci jej przysmaki:)

magdalena: ja tez poszukuję butów, żeby były wygodne i ładne , dobzre ocieplane ale nie na szpilce tylko na jakimś malutkim obcasie, ale nic nie ma ciekawego ,wiec powodzenia - jak cos kupisz to koniecznie sie pochwal fotką

Do góry