reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

bleee takie mieszanie to nie dla mnie, mój mąż potrafi tak namieszać, potem głaszcze się po brzuszku i mówi nooo teraz się najadłem he he

reklama
mój niestety na noc też się obżera, a ostatnio to stwierdziłam że to chyba on w ciązy, bo co popatrzę na niego to buzią rusza i coś je, także ma jakiś syndrom ciąży urojonej czy co :-D

Ja wczoraj na obiad zjadłam bułkę z Nutellą.. tak mnie naszło że nie mogłam się opanować.. a potem chipsy solone:-p. Wyjątkowo pozwoliłam sobie na taką dietę..

Miłego dzionka!!!!

Ael: ale my wszystkie łakome :)), biedulko ty to już pewnie ledwo zipiesz ? Jak ci pomóc ?

martocha: jak samopoczucie, są mdłości ?

chcę dodać taki obrazek tu gdzie są sygnaturki i nie mogę, dlaczego?

Jezuuu przestańcie pisać o jedzeniu bo się schaftuje i do szpitala pojadę na 12....
o Ty jeszcze tu? mnie coś dzisiaj z wyrka do forum pogoniło, bo mam przeczucie, że będą chcieli Cię rozpakować
lamiav mi się wydaje, że oni tak mają, żeby nie było Wam przykro, że tyjecie to tyją z Wami, a mój to się chyba do roli przygotowuje he he

reklama
Lamia a co mogę więcej zrobić by wypchnąć małego jak wstawić się do szpitala? Z resztą szpital tak dziwnie działa, że wszystko się tam cofnie i dupa :p
Miq wątpię by mnie dziś rozpakowali.

Do góry