reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
She jak dla mnie Magda się focha że Ael powiedziała że Dziura pierwsza dostanie esa :-p

Lamia nawet nie wiesz jak się cieszę, szkoda że ty tak daleko. Żona już jedzie do kielc ja jadę o 9.55 mam autobusa :D

neciuszka: muszę obejść się smakiem, i licze że mi opowiecie ze szczegołami swoje wrażenia z pierwszego małżeńskiego spotkania :-). nawet nie wiesz jak mi szkoda

danao: a no czekamy , na smsy nie odpisuje top chyba dobry znak, bo zajęła sie porodem a nie pisaniem :-).
A jak twój chrześniak się czuję , kiedy ma ten zabieg, czy to raczej operacja ??

shea: staraj sie o fasolkę zebys zdązyła przed sierpniem urodzić ,bo planuje zeby sie spotkać z dziewcynami z forum . Moze razem z danao zafasolkujecie , trzyamam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
She kochana no widzisz mnie dupek cuda zdziałał :) ja wiem ty musisz przyjechać zmacać brzuchola i się zarazić :D

Lamia
no wiesz zależy co się będzie działo ;)

Wyjdę wkońcu z domu trochę, bo tak to siedzę sama ciągle. A ostatnio Ajrina działa mi na nerwy. Już słyszę to pytanie zaraz: A co ty gdzieś jedziesz? A po co? A na co? A z kim się umówiłaś? Wrrrrrrrrrrrrrr :/ Wczoraj pojechaliśmy po kościele do piekarni wracamy a ta pierwsze A co tak długoooo a gdzie byliście?

Ostatnia edycja:
Operacja. Dzisiaj. Mały się strasznie wszystkiego boi, cały czas płacze. Nie dziwię się:-(
Jeszcze muszę dzisiaj przed szkołą winiec iść jakiś zamówić.
W ogóle za duzo tych złych rzeczy na raz się dzieje. I jeszcze te napięcie z porodem Ael. Pół nocy zasnąć nie mogłam:tak: Przez to teraz jestm pół przytomna

Haj dziewczyny! Ostatnio pisałam z Ael o 4 w nocy i wtedy pisała ze ma 2 cm rozwarcia i biedna strasznie się męczy... napisała ze rano mają jej założyć kroplówkę na wywołanie porodu więc zapewne teraz rodzi... biedna nasza kochana... całą noc się męczyła...

lamia oby sie szybko udało :)
neciuszka to macanie brzuszka moze by pomoglo :D ehehe zobaczymy co to bedzie :) @ ma byc jutro :) Czy przyjdzie to sie okaze :) W tym miesiacu nie bylo staran ale jedno przytulanko w plodne bylo ;p Jak sie nie uda to ide do dżina bo mialam takie 2 dniowe plamienie pare dni temu a wczesniej mi sie to nie zdarzalo :) Hormony mogly w tym miesiacu szalec bo duzo sie u mnie dzialo :(

Fifka od 4 rano moglo wiele sie wydarzyc :) Oby szybko jej poszlo :( Tyle godzin sie mordowac :( Ehhh

reklama
No wiem ze mogło się wiele zmienić, ale pisała ze dopiero rano mają puścić jej kroplówkę na wywołanie bo jeśli od 12 do 4 rano ciągle miała około 2 palce rozwarcia to niezbyt fajnie...

W każdym bądx razie trzymam kciuki zeby było już po wszystkim bo biedna się wycierpiała...

Iwasku
piękny artykuł. Mojemu M muszę pokazać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry