reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

~fifka: no tak biedulka, pewnie jest strasznie umęczona, oby szybko jej poszło,

neciuszkaL ja będą nie dozwolone szczegóły to po 22 pisz hehehe :-Dale kobiety mi tam grzeczne być

shea: czasami niesprzyjające warunki sprzyjają zajciu wieć pozostaje nadzieja, ale ty o tym nie myś , my tu będziemy działać telepatycznie zeby sie trafiło :-)

danao: no nie dziwię się że płacze i się boi, to musi być straszne przeżycie, takie maleństwo i juz operacja i to poprzedzająca ból, bo oparzenie strasznie boli , oby wszystko sie dobrze skończyło.
Czasmi tak sie dzieje ze na raz w koło jakieś problemy, ja miaąłm w rodzinie taki 2 poprzednie lata, i też czekaliśmy na koniec ostatniego roku aby ten obecny był lepszy no i jak na razie jest, więc i dla cibie słońce będzie swiecic, :-)

reklama
neciuszka: ty chyba chcesz dziurke zauroczyć ,:-) oj oj .
A jak brzuch wystający to super trzeba go z dumą prezentować, ja jak idę ulicą z S. to normalnie się jeszcze wypinam bo chce żeby wszyscy widzieli mój brzuchal :-D

no zmobilizowałam się i zapisałam do fryzjera, ale tylko na podcięcia, wycieniowanie, a kolor to mam w domu farnę - mahoniowy brąz, ale tak mi się nie chce farbować i tyle siedziec u fryzjera ze szok

lamia podoba mi sie ten pomysł :) Ja tu sie zajme doprowadzaniem do dobrego stanu psychicznego a wy tam dbajcie wsyztskie telepatycznie o moje zafasolkowanie :D hehehe

neciuszka: papapapa

shea: no to fajnie ze pomysł ci sie spodobał, relaksuje sie psychicznie a wszystko będzie oki :tak:

danao: musi być lepszy , i będzie :-) takze kochana zajmij się sobą, i też się psychucznie relaksuj :tak:

Boże jeszcze 10tej nie ma a ja juz zwariuje, nie cierpię być sama w jednym pomieszczeniu, może do jakiejś kumpeli zadzwonie i na kawe mnie w robicie odwiedzi

lamia ja dzisiaj tez w pracy :) Od 8 do 20 ;/ I zasypiam :( Jestem wykonczona ostatnio :( W weekend jeszcze mam zajecia na uczelni i 3 dni musze jechac do krk o 6 rano ;/ :((( Czyli o 5 pobudka ! To jest nie ludzkie ;p hehehe

she: o to współczuję ja tylko do 15tej a nie chce mi sie siedzieć . A gdzie pracujesz jak mozna zapytać, albo raczej co robisz , o .
Wczesne wstawania nigdy nie jest przyjemne a jeszcze o tej porze roku.

Wiecie co mam jakieś dziwne bóle, ni to kłucia , z prawej strony od wczoraj, pojawiają się jakby na 2-3 sekundy i zniakaja i tak dosyć często.
No i jeszcze to sikanie mnie wykończy a podobno już miało być mniej chodzenia do kibelka

reklama
lamia ja pracuje w punkcie kredytowym :) Mam tutaj rownowazny system czasu pracy tak wiec 3 dni np pracuje z rzedu po 12 h a pozniej mam 3 dni wolnego :)

Do góry