reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

SUN!!! :) Witam :-) Jak fajnie,że się do nas przyłączyłaś.. parę dni po tym jak się pożegnałaś ja testowałam..pamiętasz? i teraz mam małego robalka w brzuchu :-p. A narzekalam,że owulacja mnie zaskoczyła i nie zdążyliśmy z serduszkami:-p.Może właśnie przez to że myślałam ze owulacja już za mna, mój organizm sie 'zrelaksował' i poszlo! :-)

reklama
I ja też Was witam:-D
A mnie jak juz pisalam pobolewa podbrzusze jak na @@@@, wiec na pewno sie nie udalo, ale poczekam do niedzieli i zobaczymy..
A teraz uciekam na cmentarze i do mamy na obiad :-)
Pozdrawiam

Oj madziulek madziulek a skąd wiesz. Bóle brzucha na @ i fasole takie same :-p

Mój internet raczył się odbrazić zobaczymy na jak długo. Ja dziś mam w poważaniu że tak powiem, mąż jedzie na mszę na cmentarz z familią a ja zostaję bo nie wystoję. Potem podjedziemy po południu na chwilę żebym ja poszła. A na moje groby pojedziemy dopiero 11tego bo dziś już nam się nie opłaca jechać.

witajcie, jakiś katar mnie dopadł, ale nie jest źle.
Co tam u Ael coś nowego , jak się czuje?

neciuszka: jak tam z żoną było bo mnie ciekawość zżera :-)

Aguś dziś w pewnym momencie zakuł mnie prawy jajnik :-( ale zobaczymy jaka jutro tempka będzie ... a po za tym dziękuję dobrze :-) A Ty jak się czujesz ??
Pyscek ja tez czuje sie dobrze. przedwczoraj bodajze leciutko pobolewal mnie jajnik, ale nic poza tym. sobote czulam owu, bo brzuch mnie troche bolal, ale wczoraj i dzis nic nie czuje.

reklama
Do góry