reklama
Pyscek
:)
hej jak dzionek minął ???
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No koleżanka ostatnio powiedziała mi ze idzie na piwo do pubu... a mi aż ślinka pociekła... te bezalkoholowe to siki...
no ale ja nie jestem zwolenniczką picia alkoholu w ciązy wiec trzymam się dzielnie 

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
neciuszka a w sumie oki bola mnie plecy ale radze sobie Amelka dzis kopała troszke ale nie duzo bo mama caly dzien sie w lozku byczy ;-) nieruszam sie nigdzie chyba ze do9 wc i do kuchni ;-)
hej pyscek jak mija przeszlam cala gre teraz gram w rio ;-) ale jakos wolniej mi idzie ;-) juz mi sie niechce po jednym dniu grania ;-)
a nie mowiłam wam moj maż urodził przedemna wczoraj wieczorkiem Kamyczka byczego
hej pyscek jak mija przeszlam cala gre teraz gram w rio ;-) ale jakos wolniej mi idzie ;-) juz mi sie niechce po jednym dniu grania ;-)
a nie mowiłam wam moj maż urodził przedemna wczoraj wieczorkiem Kamyczka byczego

Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
O boze... współczuje... to podobno ból jak cholera.... :-(
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fifka niewiem dokładnie co to za bol potem w ciazy jest chyba bole krzyzowe to sie nazywa ale ja mam niestety taki bol od chornienia brzuszka bo kobieta w supermarkecie by mnie walneła wozkiem no to co ja zrobiła szybko sie obruciła za energicznie i chwycil mnie skórcz przy kregosłupie i on niestety tak szybko sobie nie idzie to taki nerwobul czy jakos tak ma niemiecka nazwe i na to jest silny lek ale w ciazy go nie wolno wiec sie mecze...grzeje i smaruje mascia nic wiecej nie moge zrobic lekarz powiedzial musi sie samo rozejsc..
a michal mowil ze go w sumie nie bolalo ;-) ale jak to facet nie przyzna sie do bólu
a michal mowil ze go w sumie nie bolalo ;-) ale jak to facet nie przyzna sie do bólu
Pyscek
:)
no mój mąż też ma kamyczka :-( i będzie musiał się go pozbyć ...
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Heh... biedna Atan... mi dokucza strasznie mocno rwa kulszowa.... to też jest od przeciążenia kręgosłupa ale ból promieniuje na nogę... ból jest nieziemski i nic z tym nie można zrobić oprócz odpoczywania... wiec moge sobie wyobrazić co czujesz....
Podziel się: