reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

z niedzieli na poniedzialek spac nie moglam w zadnej pozycji lezec a wstac to juz wogle ciagnie w kazdej pozycji i boli.. dzis juz troszke lepiej ale nie powiem by bylo super.. ale zyje nadzieja ze do konca tygodnia przejdzie..

pyscku ojoj to wspolczuje :*mezulkowii

reklama
szukałam na allegro ładnej sukienki dla amelki ale nic mi sie nie podoba...

zmykam z necika glowa mnie do tego wszystkiego zaczela bolec wiec dobranoc jak cio milych snow bo niewiem czy dzisiaj jeszcze wejde a jutro bede wieczorkiem po pracy ;-)

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj pierwszy raz mierzyłam tempkę. Stwierdziłam, że jak tym razem nam nie wyjdzie to biorę przykład z koleżanek, które prowadziły / prowadzą wykresy. Termometr już mam. Dzisiaj tempka wynosi 37,5 stopnia. Zobaczymy jak będzie jutro. Zwariowałam kompletnie dziewczyny :((( Mamuśki Wy też tak miałyście?

Atanku dobranoc! :*

Aga a ty mierzysz tempke z rana przed wstaniem z łóżka? teraz mierzenie temperatury pod koniec cyklu nie ma większego sensu... bo nie wiesz jakie masz temperatury w fazie niskiej, więc sama temperatura nic ci nie powie...

reklama
A ja dzisiaj pierwszy raz mierzyłam tempkę. Stwierdziłam, że jak tym razem nam nie wyjdzie to biorę przykład z koleżanek, które prowadziły / prowadzą wykresy. Termometr już mam. Dzisiaj tempka wynosi 37,5 stopnia. Zobaczymy jak będzie jutro. Zwariowałam kompletnie dziewczyny :((( Mamuśki Wy też tak miałyście?

Aguś a prowadzisz wykres na jakiejś stronie internetowej ?? tzn zazwnaczasz tam temperaturkę ??
Atanku dobranoc kochana :*

Do góry