Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fifciek, aż taka pomarszczona jestem ? :-o
Fifcia wogóle nasi faceci to chyba podobni gabarytowo są :-) No i my nie dość ,że równolatki to też gabarytowo podobne,( no może nie w tej chwili)
Jak bliźniaczki!! Hahaha :-) Naprawdę kochana pomyśl nad tym waszym związkiem... nie chodzi mi o to ze masz go zostawić czy coś, ale trzeba coś z tym zrobić, bo z czasem nie będzie lepiej... a po ślubie to już w ogóle mogłoby być nie fajnie...Hej dziewczyny !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??
Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!
Widziałam na fejsie że nasza Aelka urodziła pięknego Wiktora !! gratkii !!!
A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodziJuż niedługo minie rok ale nie poddajemy się !!
![]()
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!
Fifka dawaj te frytkiBożesz, Ty to masz pyszności
Neciuszka jest twoją żoną ją proś o kolacje!! 
:-)
Ja się czujesz ? spokojną masz tą ciążę ?