Witam się i ja po południowo
Ael wszystkie tu się niecierpliwiłyśmy aż dasz znać co słychać. Bidulko tyle przeszłaś ale widzę , że i tak Wiktorek Ci wszystko wynagrodził

Jest prześliczny !!!

Ciumki dla niego :* Czy mi się tylko wydaje czy on do Twojego mężczyzny jest bardzo podobny ?? Szczególnie na jednym zdjęciu na fb

, Dziękuje Ci kochana za tego wielkiego posta , nie każdej się chce opisywać swój poród z takimi szczegółami a warto wiedzieć co może spotkać również nas ...

Jak Wam się żyje z nowym członkiem rodziny ?? Pewnie dużo emocji i radości

Tak Ci dokuczał w brzuszku to teraz chociaż grzeczny jest ?
Sun tak to już jest z tymi facetami ...Duże dzieci
Ja kwiatki dostaje tylko i wyłącznie na dzień kobiet

, no i pewnie w dniu ślubu wiązankę (hahaha) ale jeśli mam być szczera dla mnie kwiatki to zbędny wydatek i nawet się cieszę że nie kupuje mi ich częściej.
Danao nie doszukuj się "dziury w całym" , im dłużej i więcej o tym myślisz to zaczynasz dostrzegać coś co być może do tej pory było normalne tylko nie zwracałaś na to takiej uwagi ... Powiem Ci tak , dopóki nie zaczęłam starać się o dziecko nie miałam zielonego pojęcia jak długie mam cykle , jakie są objawy owulacji itp. Teraz jestem wstanie Ci powiedzieć kiedy (prawdopodobnie) mam owulacje. Odczuwam praktycznie wszystko co dzieje się w moim brzuchu. Pisałam to już wiele razy ale powtórzę i Tobie - mnie okres zatrzymał się na 3 miesiące bo tak bardzo chciałam mieć fasolkę-efekt był taki że fasolki ani okresu nie było a tym samym starania wydłużyły się o kolejne 3 niepotrzebne miesiące. Nie pisze tego żeby sprawić Ci przykrość itp. tylko chce oszczędzić Ci niepotrzebnych smutków i żali. Chyba lepiej jest się mile zaskoczyć niż rozczarować
A no i zapomniałam się pochwalić że zaliczyłam dzisiaj jeden egzamin
Co u Was słychać kobitki ??

widzę forum w weekendy jak zawsze ciche