reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doniu jak dobrze wiesz, w momencie kiedy pojawi się dzidziuś... nie będziecie mieli czasu na wyjścia, a przede wszystkim wasze finanse będą bardziej obciążone... dlatego jeśli możecie sobie na to pozwolić, aby spędzić ten dzień tak jak lubicie to wykorzystajcie to... ;-)

reklama
ja akurat nie jestem z osob przepadajacych za teatrem itd 100razy wole kregle kino baseny itp bardziej weselsze rzeczy

No ja też kwiatuszku nie przepadam za teatrem, ale są ludzie, którzy znów bardziej wolą taką formę spędzania czasu niż np. kino, basen, kręgle, kolacja itp. czyli to co my obie wolimy.... ;-)

a my lubimy czasem teatr, operę, musical i właśnie przy jakiś okazjach sobie fundujemy. Ale mój mąż jest cudzoziemcem, więc się ucieszyłam, że Les Miserables są po francusku. Kino jest trochę problematyczne, bo muszę trochę tłumaczyć :-)
A do restauracji chodzimy prawie zawsze jak mąz przylatuje. Eh te rocznice

reklama
Do góry