Doniu jak dobrze wiesz, w momencie kiedy pojawi się dzidziuś... nie będziecie mieli czasu na wyjścia, a przede wszystkim wasze finanse będą bardziej obciążone... dlatego jeśli możecie sobie na to pozwolić, aby spędzić ten dzień tak jak lubicie to wykorzystajcie to... ;-)
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ja akurat nie jestem z osob przepadajacych za teatrem itd 100razy wole kregle kino baseny itp bardziej weselsze rzeczy
donia 1980
Sun własnie o tym samym pomyslałam, chyba kupię te bilety, bo wyjście do kawairni wyjdzie tyle samo, a tu przynajmniej się ukulturalnimy 
Kwiatuszeq tak, my zakupilismy kołyskę, o taką
Kołyska dziecięca 3w1 Simplicity Coneco Poznań (1902872906) - Aukcje internetowe Allegro
Kwiatuszeq tak, my zakupilismy kołyskę, o taką
Kołyska dziecięca 3w1 Simplicity Coneco Poznań (1902872906) - Aukcje internetowe Allegro
kwiatuszekq20
ja akurat nie jestem z osob przepadajacych za teatrem itd 100razy wole kregle kino baseny itp bardziej weselsze rzeczy
No ja też kwiatuszku nie przepadam za teatrem, ale są ludzie, którzy znów bardziej wolą taką formę spędzania czasu niż np. kino, basen, kręgle, kolacja itp. czyli to co my obie wolimy.... ;-)
donia 1980
a my lubimy czasem teatr, operę, musical i właśnie przy jakiś okazjach sobie fundujemy. Ale mój mąż jest cudzoziemcem, więc się ucieszyłam, że Les Miserables są po francusku. Kino jest trochę problematyczne, bo muszę trochę tłumaczyć :-)
A do restauracji chodzimy prawie zawsze jak mąz przylatuje. Eh te rocznice
A do restauracji chodzimy prawie zawsze jak mąz przylatuje. Eh te rocznice
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Donia śliczna ta kołyska ;-) tylko kurcze droga jak cholera i do tego tylko do 5 miesiąca...
A ja też Wam się pochwalę czymś! Mama zakupi mi pościel dla mojego szkraba i zaraz wam pokaże jaką sobie wybrałam!!
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL. 90x120 SUPER CENA (1909390673) - Aukcje internetowe Allegro wzór 22
A ja też Wam się pochwalę czymś! Mama zakupi mi pościel dla mojego szkraba i zaraz wam pokaże jaką sobie wybrałam!!
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 3-EL. 90x120 SUPER CENA (1909390673) - Aukcje internetowe Allegro wzór 22
kwiatuszekq20
moja siostra ma taka odziedzicze ja jest zadowolona mala akurat z niej wyrosła
http://kielce.pajeczyna.pl/images/display/?name=big_351a4f7fe2.jpg
a posciel piekna z reszta jak kazda z disneya
http://kielce.pajeczyna.pl/images/display/?name=big_351a4f7fe2.jpg
a posciel piekna z reszta jak kazda z disneya
reklama
Jestem wróciłam jak by kto tęsknił![]()
Cześć kochana... czytałam Twoja wiadomość z wizyty u lekarza... super, że wszystko jest w porządku... ;-)
Podziel się: