Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Hej dziewczynki meldujemy się po tygodniu nieobecności.. tęsknił ktoś?? Nazywam sie Liliana ważę 3000g i mam całe 52cmZobacz załącznik 406625Zobacz załącznik 406626
ojojoj Witamy śliczna ;-) GRatulujemy ślicznej córeczki ;-)
gdzie ty masz wielki brzuch ?? widziałas moj przeciez mam wiekszy ;-) a jestem w mlodszej ciazy ;-P masz sliczny brzuszek i jaki ładny staniczek ;-) szkoda ze brzuszek raczka zakryła ;-)hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka![]()
Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :-)
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.
A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?
Zobacz załącznik 406640
a ja mam pytanko czemu mnie ominela paczka do Ael
??????????????????? czuje sie ominieta ;-( i nie potrzebna ;-( ze sie mnie nikt nie spytał buuuuuu ;-(
a ja padnieta zakupy zrobione ciacho w lodowce z przepisu Ael jutro zobaczymy co z tego bedzie chyba ze w nocy nie wytrzymam i dopadne lodowke skladniki prawie sa na 2 ciacho wiec jak cos zrobie jeszcze raz ;-)
byłam w ciucholandzie i powiem wam wydałam 5 zl i kupiłam bluze ze snoopym i sioszki z dlugim rekawkiem i zastanawiam sie czy nie beda dobre na wyjscie ze szpitala ;-)chceta zdjecia ??