reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczynki meldujemy się po tygodniu nieobecności.. tęsknił ktoś?? Nazywam sie Liliana ważę 3000g i mam całe 52cmZobacz załącznik 406625Zobacz załącznik 406626

ojojoj Witamy śliczna ;-) GRatulujemy ślicznej córeczki ;-)

hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka:-D

Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :-)
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.

A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?

Zobacz załącznik 406640
gdzie ty masz wielki brzuch ?? widziałas moj przeciez mam wiekszy ;-) a jestem w mlodszej ciazy ;-P masz sliczny brzuszek i jaki ładny staniczek ;-) szkoda ze brzuszek raczka zakryła ;-)

a ja mam pytanko czemu mnie ominela paczka do Ael
??????????????????? czuje sie ominieta ;-( i nie potrzebna ;-( ze sie mnie nikt nie spytał buuuuuu ;-(

a ja padnieta zakupy zrobione ciacho w lodowce z przepisu Ael jutro zobaczymy co z tego bedzie chyba ze w nocy nie wytrzymam i dopadne lodowke skladniki prawie sa na 2 ciacho wiec jak cos zrobie jeszcze raz ;-)
byłam w ciucholandzie i powiem wam wydałam 5 zl i kupiłam bluze ze snoopym i sioszki z dlugim rekawkiem i zastanawiam sie czy nie beda dobre na wyjscie ze szpitala ;-)chceta zdjecia ??

reklama
hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka:-D

Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :-)
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.

A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?

Zobacz załącznik 406640

Donia piękny brzuszek :-) wcale nie jest wielki jest słodką piłęczką noszącą słodkiego dzidziusia ;-)

ewika gratulacje :-)) piękna dziewczynka :-))

Magdalena, ja też w przyszłości chce mieć Marcela :-)

magdalena to mój wuj mi strzelił parę fotek, ale on ma profesjonalny sprzęt :szok:
a Marcelek to u nas będzie następny synek, ale Wiktor też mi się bardzo bodoba, więc ja nie pomogę

No dziękuję dziewczyny, wiedziałam że na Was możnaliczyć, co mi tu będą chrzanić, żem gruba :)
a i widzę, że Magd@ w roli matki chrzestniej dobrze sie sprawdza :-D

Ostatnia edycja:
Atanku co do paczki to ja umywam ręce bo ja w tym czasie jak byli zbierani chętni nie miałam laptopa :-p a co do zdjęć to jasne, że chcemy zobaczyć

Donia ale ja zastanawiam się nad Marcel a Oliwier... :-p nie Wiktor. Cosik Ci się pomieszało :-)

Sun, a bo ja pomyliłam z Agą :p Ale jestem ciapa...

Donia, cudny masz brzuszek, ale się nie przejmuj, mnie jedna koleżanka powiedziała dwa miesiące temu, że chyba na wiosnę będę rodzić, a druga minutę po niej, że "O, ja widzę, ze tu poród na dniach" Ludzie mają różne odniesienia

reklama
Do góry