reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Z tego co wiem, działa. Tyko one nie mierzą, ile pochłaniają, więc do tego bym poleciła jakąś stację pogodową, co mierzy wilgotność. My mamy na razie stację, pochłaniacz ewentualnie zakupimy jak nam się po tych przebojach to wyrówna. Bo na razie to wilgotność mamy na styk, ale wiadomo, ze zawilgło jak było palone tylko kaflowym.

reklama
No ja mam centralne z piecem tyle, ze piec stał piętro niżej u teścia w domu... my się do niego podpieliśmy i niestety w tamtą zimę dał nam w kość więc teraz teść zmienił piec na większy przenosząc go jednocześnie do piwnicy więc już praktycznie 3 piętra niżej od naszego mieszkania i 2 pietra niżej od mieszkania teściów :baffled: także szczerze nie wiem czy nie wyszło na jedno bo niby piec większy ale za nim to ciepło dojdzie to wychodzi na to samo :baffled:

Sil a jak nastawienie przed porodem, w końcu to już niedługo.

Temperatura w pokoju dla dziecka najlepiej by była na poziomie 22 stopni, do kąpieli ok 25 stopni.

Sil tak oczywiście, że pompa jest...

Ewika no piękną masz córeczkę!!! :-) teraz mamy już komplecik! Chłopca i dziewczynkę :-)

reklama
Do góry