reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael: Wiktor jest taki sliczny, jejku jak ja juz bym chciała byc na twoim miejscu

Odebrałam wyniki i dzwoniłam do lekarza, zelazo 142, gukoza 70.6 takze w normie
mam tylko podwyższone wbc
lekarz powiedział ze mam p[rzyjsc w poniedziałek po zwolnienie i koniec, odpoczywac

pyscek: no to przeganiam ta wredna @@@@@ze by nie przychodziła i dała ci spokój :wściekła/y:

magdalena: a ty kobieto jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
ael wiktor z dnia na dzień coraz ladniejsz
fiona kapustę zanim zamrozisz najpierw pogotuj troche lub podduś na patelni w malej ilości tłuszczu i wodzie

Ael, dziękuję, że pytasz, dziś bóle przeszły całkiem, więc jest luz bluz :) No i mam ciepło, a to już po prostu rozkosz ;)

Milia , She jest już po terminie, ale nic nie widać, ani fasolki, ani @. A Sun nie pamiętam...

Lamia dobrze się czuję, myślałam, że na chwilkę się położę spać ale nie wyszło... leże sobie pod kocykiem bo troszkę zimno u mnie, teść nie dawno zmieniał piec bo w tamtym roku to można było zamarznąć u nas w domu ale dziś jak na dworze jest dość zimno to u nas też nie za ciekawie :baffled: mam nadzieję, że to tylko wina tego, że jest słabo napalone bo jak się urodzi mały to nie chciałbym mieć takiej temp w mieszkaniu jak teraz :baffled:

magda: a to wspołczuję, wiem jak jest chłodno w mieszkaniu to nie przyjemnie, u mnie w domu ogrzewanie na gaz, jak na początki grzaliśmy to takie rachunki były że szok, wiec w nastepnym roku niej ogrzewania było i zimno w domu
u mnie w domu 20 c temp , i jak dla mnie to zimno

No właśnie bo gazowe ogrzewanie to wilgotne powietrze. Moi rodzice mają gazowe i nastawiają na 21 st też ze względu na oszczędności i wiem, że jak mieszkałam tam to mi też było zimno

Sil no ja taką temp na pewno mam w mieszkaniu. Dla mnie może być bo ja nawet wolę ubrać jakąś bluzę niż umierać z gorąco bo to aż człowiek się męczy ale np jak leżałam chwilę bez koca to tak mi jakoś po plecach ciągło i sobie tak pomyślałam, ze chyba mam za zimno żeby np wykąpać malucha...

reklama
sil: a to prada ze mam wilgoc w mieszkaniu, bo nawet ziemia w kwiatach co jakis czas ma biały nalot , zastanawiamy sie nad jakimś pochłaniaczem wilgoci tylko czy to naprawde działa

a ja myslałamz e dla dziecka to ze 25 stopni trzeba

Do góry