reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja już jestem :-) szwagier odstawiony do dziadka, namówiłam go żeby tam szedł bo u mnie się będzie nudził... :-p jestem podła, wiem ale jakoś nie uśmiecha mi się dzisiaj zabawianie go...

Ael, zgłaszam się na dywanik, jestem winna i nie jest mi wstyd :-D najlepszego Mamusiu :)

A ja do fasolki nie mam boczku :( a bu... a dziś kotlecik z cyca kurowego, ziemniaczki i jeszcze nie wiem co, może pekińska

Ja nie daje do fasolki boczki, tzn. zależy bo albo gotuje fasolkę na boczku i wtedy go wkrajam albo na kości wędzonej i później ją obieram... :-)

kwiatuszku...to beda testy i ankieta...ankieta juz zrobiona a testy bede miala pod koniec litopada,bo musimy je przetlumaczyc z ang z moim promotorem:-) chcialam zaczekac i wyslac wam wszystko na raz,zeby to mialo rece i nogi:tak: tylko musicie wiedziec, ze chcialam z tego pozniej zrobic publikacje, nie wiem jeszce w jakies formie, moze jakis artykul, moze pomysle cos o ksiazce...ale zobaczymy jak mi magisterka pojdzie no i czy Starowicz sie zgodzic sygnowac mnie swoim nawiskiem:-) ale mam was pozapisywane po nickach wiec bede sie odzywac do kazdej:-)

Milia Witam! :) co tak długo Cię nie było?
Ael eh będę powtarzać do znudzenia - Wiktorek jest kochaniutki !!! :* na prawdę śliczne dzieciątko! :)

Ja przez sytuacje z Martą miałam wczoraj taką panikę i niepokój w sobie że nie wytrzymałam i dzisiaj po 48h pobiegłam powtórzyć bete czy prawidłowo rośnie (dobry wynik świadczy o tym że maleństwo się rozwija (?)). Na szczęście kamień spadł mi z serca.. z 1055 wzrosła po 48h do 2411 więc więcej niż 100% uffffff

hej laski
powinnam fochem zarzucić, olałyście mojego porannego posta
ale macie szczęście, że bardzo Was lubię;-)

hej laski
powinnam fochem zarzucić, olałyście mojego porannego posta
ale macie szczęście, że bardzo Was lobię;-)

Ojjj.. niedobre my!
Utrzymująca się tempka to dobry znak, kochana przypomnij mi kiedy masz termin @? Bo jestem ostatnio mega zakręcona :/ ;) oczywiście ciągle trzymamy &&&&&& za Ciebie ;)
Ja się usprawiedliwiam tym, że stresowałam się dzisiaj powtórką bety i przeoczyłam posta Twojego.

reklama
już po terminie, miała być we wtorek w 34 dc, bo tyle miał ostatni cykl a dzisiaj mamy już 36 dc boję się test zrobić, boli mnie podbrzusze ale jakoś tak inaczej, nadal mam biały mleczny śluz i ta temp, hmmm sama nie wiem
wybaczam:tak:

Do góry