reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka!! :wściekła/y:
Musiałaś o tych pierogach wspominać?! :wściekła/y:
Jestem pełna, bo opitoliłam prawie całą pizzę.
Ale na pierożki (TAKIE pierożki) to na pewno bym miejsce znalazła... ;-)

reklama
Fifka zawsze czymś smaka narobi... :angry:

A ja znalazłam śliczne naklejki na ścianę, które chciałabym nakleić nad łóżeczkiem :-) w związku z tym, że łóżeczko mamy takie 4B PIĘKNE ŁÓŻECZKO --- KLUPŚ RADEK V SZUFLADA (1903635909) - Aukcje internetowe Allegro to naklejki chciałabym takie (wzór pierwszy) duże naklejki 1,5-2 metry POCIĄG SAMOLOTY ALFABET (1905238889) - Aukcje internetowe Allegro lub taką naklejki KOLOROWE lokomotywa pociąg ZESTAW (1884487428) - Aukcje internetowe Allegro

Magdalena fajne! Ja to na pewno sama coś namaluję! :tak: Nie chwaliłam się jeszcze, ale wykonuję obrazki na ścianie w pokojach dziecięcych! :-D

Oj przepraszam z tymi smakami XD

No to zazdroszczę talentu...!! Ja już myślałam, żeby taki szablon malarski kupić ale drożej wyjdzie bo szablon tyle kosztuje co naklejki a jeszcze do tego jakiś ładny kolor farby no i byłoby w jednym kolorze... A Jak bym tylko umiała to nawet bym się nie zastanawiała nad żadnymi gotowymi naklejkami ;-)

Tzn. jakbym się postarała to może bym coś wykombinowała ale nie na ścianie :-D bo to już nie zmyjesz... a ja to bym pewnie 15 razy musiała poprawiać :-D a jakimi farbkami malujesz takie obrazki jeśli można wiedzieć???

Ostatnia edycja:
Pierwsze 3 zdjęcia to zlecenie z wakacji (cały pokój był pomalowany - na zdjęciach jeszcze trawa nie była skończona) a dwa kolejne to ozdoby sal które wykonywałam w przedszkolu :-D Zaraz poszukam jeszcze zdjęcia smerfów malowanych na ścianie:tak:

Ostatnia edycja:
Boże cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fifka ja chcę żebyś mi namalowała ciufcię :-p:-p:-p szkoda, że tak daleko mieszkasz....
a ten gargamel to też jakaś naklejka czy namalowany????

To powycinane fragmenty z kolorowego papieru i posklejane ze sobą, a później malowane Markerem. On jest tak zrobiony ze jest obustronny (tak jak te papugi) nie ważne z której strony patrzysz jest obrazek. - mówie o Gargamelui innych "wiszących elementach" a te obrazki na ścianie malowane są normalnymi farbami do ścian :-D

Heh nie znalazłam tych smerfów... boże gdzie ja je posiałam.... ale znalazłam inne:

P1050996.jpgP1050021.jpgP1050022.jpg

reklama
Do góry