reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a dzis na obiadek chyba upieke kurczaczka...takiego calego! o! :-)

Z miłą chęcią wprosiłabym się na kawałek kurczaczka... oczywiście jeśli coś jeszcze zostało :-D

Pisała że zaczęła wkońcu krwawić o 18 i że ogólnie nic nie boli bardziej niż @. Powoli się godzi z tym co się stało. Jeśli jakoś tam z tym krwawieniem dobrze będzie to jest szansa że nie będzie miała zabiegu. I dowiedziała się wczoraj że to serduszko przestało bić dosłownie 2-3 dni wcześniej przed diagnozą. Pozdrawia was i ściska. Jak mi odpisze to dam znać.

Trzymaj się kochana... i wracaj szybciutko do nas :-(... Strasznie jest mi przykro....
widzialyscie artykuł po prawej stronie

Czytałam i aż mi dech zaparło... :-(

Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa w zasadzie to moj pierwszy post.
w lipcu tego roku wzielismy ślub , i w chcielibysmy zaczac sie starac o malenstwo:)
ja mam 21 lat on 25:)
Mogę sie do was przyłączyc??

Witam... :-) fajnie, że do nas dołączyłaś... tylko tak jak pisały dziewczyny - nie nakręcaj się... sama jestem przykładem, że nakręcanie może źle wpływać na starania... Idź do lekarza, zbadaj się i pozostaw resztę losowi... oczywiście życzę jak najszybszego zafasolkowania...

Fifka robisz przecudne rzeczy ;-)

Magdalena szczerze to nic trudnego! Jakbym ci pokazała "naocznie" jak ja to robię to szybko byś się nauczyła!

Aj ja z jednej strony tak żałuję ze nie mamy oddzielnego pokoiku dla maluszka... wtedy mogłabym "wyżyć się" tam artystycznie. Ale niestety... w naszym pokoju za dużo tego malować nie będę mogła...

No właśnie to tak jak my... dlatego chciałam sobie chociaż pozwolić na jakąś dekorację nad łóżeczkiem..... a to robisz sobie najpierw jakiś szablon czy tak na spontan bezpośrednio na ścianę??? Bo może jakbym najpierw namalowała sobie szablon na kartce a potem dopiero go przeniosła w jakiś sposób na ścianę to bym sobie poradziła... bo w sumie w takiej ciufci nie ma nic skomplikowanego

Jejuu :-( nie wierze co czytam... Martocha, bardzo mi przykro... nie bylo mnie pare dni na forum i dopiero dzisiaj zaczelam nadrabiac a tu taka przykra wiadomosc :-(

Narysuj ją sobie na kartce. A później ołówkiem "przerysuj" w większym formacie na ścianę (jak będziesz bardzo delikatnie malować to zatrzesz gumką bez problemu) a później malujesz farbą. Można teraz kupić np. "Magnum" farby w maleńkich opakowaniach. Kupujesz kilka podstawowych kolorów i już.

Pomyślę nad tym... bo to zawsze coś ciekawszego niż taka zwykła naklejka... spróbuję najpierw na kartcę tak jak piszesz i zobaczę jak mi to wyjdzie, jeśli nie będzie źle to pewnie spróbuję na ścianie ;-)

Uciekam kochane bo na 20.45 mamy ten seans :-p muszę się wyszykować! Wpadnę może potem Wam opisać wrażenia z filmu! Miłego wieczora! :*

reklama
Do góry