reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się i ja :)

Natkusia, jak Cię to uspokoi to zadzwoń. Swego czasu dziewczyny się tu ze mnie śmiały, jak mówiłam, że lepiej panikować, niż żałować ;) w sensie pozytywnego śmiechu :)

Aga, Ty nadal spuchnięta tam?

A ja w nocy miałam atak, tak się wczoraj chwaliłam, że jest lepiej, że wygadałam

reklama
natkusia dziękuję :) nawet nie wiesz jaka zadowolona jestem i spokojniejsza dużo teraz jak zobaczyłam tą małą wiercipiętę. Jeśli chodzi o bóle to ja na tym etapie co ty miałam non stop takie jak na @ i ciągłe uczucie ciągnięcia w pachwinach. Macica ci się rozszerza rośnie i to dlatego. Mi gin powiedział że wszystkie bóle po za takim centralnie na środku są normalne.

Aga daj czekolady trochę :) ja serniczka dam :)

Sil ale wszystko już dobrze? :*

Silmiriel dzięki, bóle na razie mi przeszły :] ufff .. wiem że boli podbrzusze bo przecież macica rośnie ale własnie nie wiem jaki to ma być z tym bólem. Wczoraj bolało mnie trochę bardziej niż na @ ale też nie tak że się zwijałam. W poniedziałek mam lekarza więc damy radę :]

Neciuszka dzięki :* przypatrzę się tym bólom..

Miłego dnia :*

Tak, teraz już dobrze, to tylko jak mi serce szaleje jest niefajnie...

Natkusia, może Cię ciągnąć, w pachwinach, wiązadła, dół brzucha, to normalne. Bóle jak na @ też normalne. Póki nie plamisz, jest ok.

a ja wstalam i teraz chyba czas na kawe, tylko, ze nie mam mleczka :-( ma ktos pozyczyc?

Sil...moze zadzwon do swojego gina i zapytaj sie czy wszystko ok?

Natkusia...masz bol centralnie w macicy?

Natkusia...to ja w takim razie pedze do ciebie po te dobroci, bo mi smaka narobilas...ale dzis dziadek moj ukochany robi urodzinki, wiec tam pewnie jakis torcik bedzie :-)
a dzis na obiadek chyba upieke kurczaczka...takiego calego! o! :-)

reklama
Do góry