reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
To ja też pasy wkładam pod brzuch, albo po prostu wsadzam ręke żeby nie było ucisku (niestety nie wożę ze sobą misia ani poduszki
)
Milia są ludzie i taborety.... niestety.... nie wolno wpadać w paranoje... ciąża to nie choroba! Trzeba uważać i się oszczędzać ale bez przesady....

Milia są ludzie i taborety.... niestety.... nie wolno wpadać w paranoje... ciąża to nie choroba! Trzeba uważać i się oszczędzać ale bez przesady....
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
zgadzam sie ;-) fifka na ktora masz ginka?? we wtorek ?? ja chyba na 9.00musze sprawdzic...ale ten to usg nie robi ;-(
...no a NA 8;40 POLOZNA CO WAZY MNIE I CISNIENIE MIERZY potem do ginka i powie ze prosze usiasc i co podusi po brzuchu i powie ładnie rosnie i koniec..
...no a NA 8;40 POLOZNA CO WAZY MNIE I CISNIENIE MIERZY potem do ginka i powie ze prosze usiasc i co podusi po brzuchu i powie ładnie rosnie i koniec..
ano widzicie...ale moze to dlatego, ze ona bardzo chciala dziecko, ale w sumie szybko zaszla, wiec nie wiem skad ten lęk...dobra kobietki moj M wrocil do domciu, musze sie nim zajac ;-) zycze wszystkim kolorowych snow!:-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael uroki macierzyństwa! 
Atan nie wiem na którą mam, w poniedziałek mam zadzwonić. Pewnie jak zwykle koło 11. I będe miała zapewne USG robione bo dawno już nie miałam. (o matko chyba od badania połówkowego
) Więc zobaczę moje małe szczęście 

Atan nie wiem na którą mam, w poniedziałek mam zadzwonić. Pewnie jak zwykle koło 11. I będe miała zapewne USG robione bo dawno już nie miałam. (o matko chyba od badania połówkowego

Ael uroki macierzyństwa!![]()
Ja Ci wyślę w prezencie takiego pampersa
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Spoko, jeszcze 3 miesiące i będe miała takiego samego 

reklama
Podziel się: