reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Boże ja nie wiem nie byłam i nie jestem w ciąży ale bez przesady.... :/
Z tego co wiem można jeździć ale trzeba mieć pas niżej niż zawsze...
Jakieś 5 godzin temu rozmawiałam z żoną szwagra... boli ją brzuch i lekarz powiedział że ciąża dziś jest jutro może nie być (dosłownie mówiąc ma macice za bardzo rozpulchnioną....:( trzymam za nią i dzidzie kciuki &&

Ael nie znam się ale wg mnie młody jest bardzo podobny do taty :*:*

Martuś przykro mi :(:(:( Wierzę że szybko będziesz szczęśliwą mamuśką :*:*:*

Śpicieeeee??

Dzień dobry :)

Ael bo ja zapomniałam wczoraj przyznaję się ale ani myślę żałować :p

Ewika Gratulacje :)

Wczoraj zasnęłam dosłownie w sekundzie hihi. A teraz czekam aż mężuś się zbudzi i będziemy się zbierać do moich rodziców.

Witam się i ja w ten cudowny WOLNY piątkowy poranek :-D
Ostatnio złapała mnie chyba depresja zimowa, bo najchętniej bym spała i nie pracowała ;-)
A mój K. dzisiaj pojechał do swojej rodzinki. Ja zostałam w domku, bo nie mogliśmy wziąść psa ze względu na silną alergię cioci (a nasza sunia nie wytrzymałby bez wyprowadzania całego dnia).

I mam plany, że troszkę ogarnę mieszkanko, troszkę posiedzę z Wami, troszkę poczytam i pojadę sobie na czekoladę na gorąco i ciacho do ulubionej kawiarni :-) Tak właśnie minie mi dzisiejszy dzionek :-) A co - trzeba sobie poprawić humor, jutro będzie pewnie dużo gorszy, bo przyjeżdża @... :wściekła/y:

Witam dziewczyny :)
ale dzisiaj zimno.. brrrr :/ :( ..
Neciuszka uff mówłam że będzie dobrze :) gratuluję 5cm szczęścia :* :)
Miq jak tam teścior? trzymam mocno &&&&&&&& i nie puszczam!
Aga a może wredota nie przyjdzie? :) a siooooooo ..

Dziewczyny normalny jest taki mocniejszy ból w podbrzuszu? Wczoraj wieczorem bardziej mnie bolało niż zwykle, wzięłam sobie luteine wieczorem i przeszło ale dodam że w ogóle nie plamie.. A lekarz powiedział że jak będzie mocny ból to mam dzwonić tylko że ja nie umiem rozróżnić czy on jest normalny czy niepokojący :/ i z tymi bólami boli mnie trochę w krzyżu.
Wszystko jest takie nowe i nie wiem ..

Ostatnia edycja:
reklama
Natkusia ja Ci nie pomogę, bo się nie znam :-(
Trzymam &&&&&&&&&, żeby wszystko było ok :-)
Miq ja też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie było jeszcze fasolek październikowych, więc czas to zmienić :tak:

Do góry