• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aguś ja trzymam caly czas kciuki &&&&&&&&&&&&&& oby Ci sie udalo...
No plodne sie zblizaja bedzie trzeba mojego D do wyrka zaciągnąć;-)
Fifka śliczny wózek... Wiem ze nowe starania i trzeba od nowa zaczać może na 6rocznicę dostaniemy prezent, oby :***

Ostatnia edycja:
Aga no właśnie tego dokładnie chciałam kupić i udało mi się go dorwać praktycznie nowego i to na dodatek 10km dalej! Wiec w niedziele pewnie już będe miała go w domu! Cieszę się jak diabli bo i kolor mi sie bardzo podoba!!

A za czarnowidztwo w dupe dostaniesz!!!!!!

Nala ja dopiero zaczynam wszytko kupować. Zostały 3 miesiące do porodu i przeraża mnie ilość rzeczy do kupienia....

Madziulek trzymam mocno kciuki zeby wam się w końcu udało.... ten Październik taki bez fasolek i teraz listopad.... mam nadzieję ze się fasolki zaraz posypią (zawsze po takiej przerwie się sypały)

Październik jak na razie był słaby dla staraczek. Zero fasolek październikowych jest na chwilę obecną.
Więc tych listopadowych musi być duuuuuużo. Sama też liczę na ten listopad, a co!! ;-)

Fifka to miałaś sporo szczęścia!! Wózek jest z gondolą, prawda?
Fifka, a Ty znowu na mnie krzyczysz i mnie bijesz...
Jak nic przemoc w rodzinie :P

Ostatnia edycja:
no pazdziernik wyjatkowo ubogi :/ takze Aga jestes najblizej przerwania zlej passy:-) fluidki ode mnie kochana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Fifka jeszcze masz kupe czasu... przez 3 miesiace to taki asortyment nazbierasz ze ohohoho :-)

Ostatnia edycja:
Aga tak wózek ma gondolkę i później można przejść bardzo łatwo na spacerówkę. :tak:

Oj tam przemoc! Jeden porządku kop na otrzeźwienie to nie przemoc a pieszczota :-D

reklama
nalaa dziękuję bardzo :)))

Kurde, jak zaczynam o tym myśleć i tak sobie tutaj gadamy to zaczynam czuć bóle jak na @ (których nigdy nie mam!!) To oczekiwanie jest najgorsze!! A ja potrafię sobie wmawiać, że coś czuję. W tym cyklu opanowałam to chyba do perfekcji :P

Fifka to ja chyba wolę troszkę inne pieszczoty :P Ale każdy lubi co innego :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry