reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nala niby tak, ale jak czytam czasem co już dziewczyny pokupowały to mi aż w głowie się kręci! Ja tylko ubranka na te pierwsze 3-4 miesiące pierwsze mam.

Aga oj tam... łap fluidki i nie marudź! Musi się udać!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ael a po co ci? Jak znajdziesz to mi pożycz :tak:

Ael trzel Pablo po łapskach (albo po czym tam chcesz), teraz nie możesz bo jakieś zakażenie Ci przytaszczy a wtedy to maskra...
bo chyba o to chodzi co? :-)

Bo ta moja seks maszynka, chodzi za mną od 3ech dni i nie daje spokoju. Dziś po południu przysnęłam z małym, Paweł godzinę później wychodził do znajomego to wpierw wycałował, wybudził lekko, potem mnie zmacał, aż w końcu nawrzeszczałam na śpiku by zjeżdżał o_O
Użyłabym tasaka, ale szkoda by mi było :/

reklama
ael niemam moj to kkurde chcialkabym by byl taka maszyna ja mam ochote a on nie... i co ja mam poczac raz nq 3 tyg ostatnio bylo narazie mija tydzien a ja juz tesknie... ;-( ws[polczuje i zazdroszcze...<glaszcze>
\
fifka ale talent masz :szok: gratuluje ;*
a wozek sliczny a co do zakupow to na mnie nie patrz bo wiesz ja duzo dostalam od pomocnej mamy ;-) mi tylko wyprawka kosmetyczna i do szpitala dla mnie brakuje i dziecka ;-) i apteczka ;-)

fiona sliczny pas ;-)

aa kurcze pierogi i pizza wy to robicie specjalnie ??:angry:

a ja zaduzo slodkiego zjadla i mi teraz sie gorzko odbija....

ael kubus schodzil jak swiwerze bulki ;-) zostaly 3 kawalki ;-)z calej blachy nawet zdjecia nie zrobilam ;-)

magdalenka milego seansu a naklejka sliczna ja kupie chyba kubusiowe lub znajde zankowe taki staw by mi sie marzyl ;-) a ja tez niwemam miejsca na pokoik mieszkamy z tesciami wiec w naszynm pokoju stanie komoda i lozeczko zamiast biurka :-)

aga pyscek truskawcia sun, goocha madziulek i karla i inne staraczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a co z mig nadal jej niema ale nas trzyma...

Ostatnia edycja:
Do góry