reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry :-) znadrzyło się coś nowego ? doszedł ktoś nowy ?

Ja wróciłam o 4:30 do domu, a od czwartku od 23:00 byłam w podróży, byłam w Inowrocławiu i w Toruniu :-D

reklama
Magd.a ja doszłam!!! ja doszłam!!!:) hejka:)
słuchaj napisałam ci na twoim profilu ale poprosze jeszcze tu czy nie dałabys mi dostepu do kameralnej grupy o staraniach:)??

Witam sie i ja:)
W nocy snilo mi sie ze ktos chce mnie złamac w poł a to mnie tak kregosłup bolal a rano sie budze i krew z nosa
Fifcia ja tez kiedys malowalam na scianach siostrzenicy postacie z kubusia puchatka i naprawde wyszły rewelacyjnie

Lamiav a ja do tej pory nic nie przytyłam :-D ale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu :no:

To gdzie ta fotka!!!??

Karla
ale jak zajdziesz to taka moja mała rada... nie ogłaszaj tego tak "bardzo w koło" do 3 miesiąca. Rodzicom czy teściom okej, ale dalej lepiej zaczekać... teraz tu niedawno Matrocha poroniła... ja też swoją cierwszą ciąże poroniłam i uwierz mi... słuchanie później "kondolencji" wpedza do grobu... a takie rzeczy się dość często na początku zdarzają...

Magda a czego ty tam się szlajałaś? :-D

Kwiatuszku
bo to wbrew pozorom nic trudnego! Trzeba tylko troszkę zapału i odwagi!

hhahaha Karla na początku przeczytałąm te "ja doszłam" jakoś dwuznacznie :-) Głodnemu chleb na myśli

Ostatnia edycja:
Ja w przedszkolu przygotowywałam obrazki na zajęcia dydaktycznie, rysowałam kolorowanki (dzieci wolały takie niż kserowane) ozdabiałam sale (jak widać na zdjęciach) robiłam stroje, przebrania.... lalki na zajęcia teatralne...

Aaaaaa jak mi się chce iść do pracy!!!!! :-(

Fifka no nie wiem jak ja to wytrzymam ni mowiac nikomu o tym:) al w głebi wiem ze masz racje...
hahah oszzz ty zboczencu:)
ale ladnie dzisiaj slonko swieci ale troche zimno:)

Magd.a ja doszłam!!! ja doszłam!!!:) hejka:)
słuchaj napisałam ci na twoim profilu ale poprosze jeszcze tu czy nie dałabys mi dostepu do kameralnej grupy o staraniach:)??
Karla już wysłałam :-) Atan na FB mnie nękała o to :-D

Lamiav a ja do tej pory nic nie przytyłam :-D ale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu :no:

To gdzie ta fotka!!!??

Karla
ale jak zajdziesz to taka moja mała rada... nie ogłaszaj tego tak "bardzo w koło" do 3 miesiąca. Rodzicom czy teściom okej, ale dalej lepiej zaczekać... teraz tu niedawno Matrocha poroniła... ja też swoją cierwszą ciąże poroniłam i uwierz mi... słuchanie później "kondolencji" wpedza do grobu... a takie rzeczy się dość często na początku zdarzają...

Magda a czego ty tam się szlajałaś? :-D

Kwiatuszku
bo to wbrew pozorom nic trudnego! Trzeba tylko troszkę zapału i odwagi!

hhahaha Karla na początku przeczytałąm te "ja doszłam" jakoś dwuznacznie :-) Głodnemu chleb na myśli

Fifcia byłam zawieżć szczeniaka z koleżanką do nowego domu, w Inowrocławiu okazało się,że dopiero koło 20 mamy powrotny PKS, bo ten co miał być .. nie przyjechał, więc pojechaliśmy do naszej hodowczyni na kawę/herbatę :-D i stamtąd o 20 mieliśmy PKS do Katowic :-D

reklama
Karla przepraszam :-D ale nie mogłam się powstrzymać! :tak: Zrobisz jak ze chcesz, ja tylko mówię jak czasem może być, żeby wziąć to pod uwagę. I rozumiem uczucia, dla mnie też było ciężko nie mówić i paru osobom się wygadałam :-D

Magda
boze jak tak opowiadasz to mi się przypomina jak ja po Polsce jeździłam... aj tęsknie za tym "jeżdzieckim" trybem życia

Lamiav, no no no! Rzekłabym ze masz brzuszek prawie jak mój... (tylko mój jest troszkę wyżej) a miedzy nami prawie 10 tygodni różnicy :szok:

Do góry