Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu 

Karla już wysłałam :-) Atan na FB mnie nękała o toMagd.a ja doszłam!!! ja doszłam!!!hejka
słuchaj napisałam ci na twoim profilu ale poprosze jeszcze tu czy nie dałabys mi dostepu do kameralnej grupy o staraniach??

Lamiav a ja do tej pory nic nie przytyłamale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu
To gdzie ta fotka!!!??
Karla ale jak zajdziesz to taka moja mała rada... nie ogłaszaj tego tak "bardzo w koło" do 3 miesiąca. Rodzicom czy teściom okej, ale dalej lepiej zaczekać... teraz tu niedawno Matrocha poroniła... ja też swoją cierwszą ciąże poroniłam i uwierz mi... słuchanie później "kondolencji" wpedza do grobu... a takie rzeczy się dość często na początku zdarzają...
Magda a czego ty tam się szlajałaś?
Kwiatuszku bo to wbrew pozorom nic trudnego! Trzeba tylko troszkę zapału i odwagi!
hhahaha Karla na początku przeczytałąm te "ja doszłam" jakoś dwuznacznie :-) Głodnemu chleb na myśli
i stamtąd o 20 mieliśmy PKS do Katowic 

ale nie mogłam się powstrzymać!
Zrobisz jak ze chcesz, ja tylko mówię jak czasem może być, żeby wziąć to pod uwagę. I rozumiem uczucia, dla mnie też było ciężko nie mówić i paru osobom się wygadałam