reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam sie i ja
W nocy snilo mi sie ze ktos chce mnie złamac w poł a to mnie tak kregosłup bolal a rano sie budze i krew z nosa
Fifcia ja tez kiedys malowalam na scianach siostrzenicy postacie z kubusia puchatka i naprawde wyszły rewelacyjnie
W nocy snilo mi sie ze ktos chce mnie złamac w poł a to mnie tak kregosłup bolal a rano sie budze i krew z nosa
Fifcia ja tez kiedys malowalam na scianach siostrzenicy postacie z kubusia puchatka i naprawde wyszły rewelacyjnie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lamiav a ja do tej pory nic nie przytyłam
ale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu 
To gdzie ta fotka!!!??
Karla ale jak zajdziesz to taka moja mała rada... nie ogłaszaj tego tak "bardzo w koło" do 3 miesiąca. Rodzicom czy teściom okej, ale dalej lepiej zaczekać... teraz tu niedawno Matrocha poroniła... ja też swoją cierwszą ciąże poroniłam i uwierz mi... słuchanie później "kondolencji" wpedza do grobu... a takie rzeczy się dość często na początku zdarzają...
Magda a czego ty tam się szlajałaś?
Kwiatuszku bo to wbrew pozorom nic trudnego! Trzeba tylko troszkę zapału i odwagi!
hhahaha Karla na początku przeczytałąm te "ja doszłam" jakoś dwuznacznie :-) Głodnemu chleb na myśli

To gdzie ta fotka!!!??
Karla ale jak zajdziesz to taka moja mała rada... nie ogłaszaj tego tak "bardzo w koło" do 3 miesiąca. Rodzicom czy teściom okej, ale dalej lepiej zaczekać... teraz tu niedawno Matrocha poroniła... ja też swoją cierwszą ciąże poroniłam i uwierz mi... słuchanie później "kondolencji" wpedza do grobu... a takie rzeczy się dość często na początku zdarzają...

Kwiatuszku bo to wbrew pozorom nic trudnego! Trzeba tylko troszkę zapału i odwagi!
hhahaha Karla na początku przeczytałąm te "ja doszłam" jakoś dwuznacznie :-) Głodnemu chleb na myśli
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
często kiedys rysowalam bajkowe postacie odrysowywalam albbo tworzyłam historyjki muminkowe
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja w przedszkolu przygotowywałam obrazki na zajęcia dydaktycznie, rysowałam kolorowanki (dzieci wolały takie niż kserowane) ozdabiałam sale (jak widać na zdjęciach) robiłam stroje, przebrania.... lalki na zajęcia teatralne...
Aaaaaa jak mi się chce iść do pracy!!!!! :-(
Aaaaaa jak mi się chce iść do pracy!!!!! :-(
Magd.a
Karla już wysłałam :-) Atan na FB mnie nękała o toMagd.a ja doszłam!!! ja doszłam!!!hejka
słuchaj napisałam ci na twoim profilu ale poprosze jeszcze tu czy nie dałabys mi dostepu do kameralnej grupy o staraniach??

Lamiav a ja do tej pory nic nie przytyłamale to się zmieni bo ostatnio mam wilczy apetyt.... jem o godz 10 wieczorem a w nocy budzę się z głodu
To gdzie ta fotka!!!??
Fifcia byłam zawieżć szczeniaka z koleżanką do nowego domu, w Inowrocławiu okazało się,że dopiero koło 20 mamy powrotny PKS, bo ten co miał być .. nie przyjechał, więc pojechaliśmy do naszej hodowczyni na kawę/herbatę

no juz znowu jestem, wykopcie mnie abym za sprzątanie się zabrała, no i dzisiaj moja kolej na mycie klatki tak mi się nie chce że szok, ale muszę
a zaraz wstawię fotkę :-)Zobacz załącznik 407042Zobacz załącznik 407043
17 tydzień
a zaraz wstawię fotkę :-)Zobacz załącznik 407042Zobacz załącznik 407043
17 tydzień

reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Karla przepraszam
ale nie mogłam się powstrzymać!
Zrobisz jak ze chcesz, ja tylko mówię jak czasem może być, żeby wziąć to pod uwagę. I rozumiem uczucia, dla mnie też było ciężko nie mówić i paru osobom się wygadałam 
Magda boze jak tak opowiadasz to mi się przypomina jak ja po Polsce jeździłam... aj tęsknie za tym "jeżdzieckim" trybem życia
Lamiav, no no no! Rzekłabym ze masz brzuszek prawie jak mój... (tylko mój jest troszkę wyżej) a miedzy nami prawie 10 tygodni różnicy

Magda boze jak tak opowiadasz to mi się przypomina jak ja po Polsce jeździłam... aj tęsknie za tym "jeżdzieckim" trybem życia
Lamiav, no no no! Rzekłabym ze masz brzuszek prawie jak mój... (tylko mój jest troszkę wyżej) a miedzy nami prawie 10 tygodni różnicy

Podziel się: