reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: no a ja wcale nie jam jakoś dużo , sam taki rośnie :-D, jakby nie to że widziałm że tam jeden dzidziuś to pomyślałabym że to bliźniaki ;-).
A myślisz że mam za duży brzuchal jak na ten tydzień ciązy ??

atanek mi kiedyś wysłała swoje brzuszki ,i tak sprawdziłam to chyba mam podobną wielkość jak ona :-).

I co myślicie że będzie chłopiec ?

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav podejrzewam chłopca! Masz spiczasty brzuszek a nie "rozlany" Mi z Magdaleną się sprawdza :-D

No masz spory brzuszek, ale u ciebie widać że to macica yak się rozpycha. (popatrz z profilu jaką masz kulkę na dole :-D) Atanek też ma spory brzuszek ale ona jest bardziej przy sobie i ją po prostu wypycha bardziej. Zresztą tak jak Ael.

Oj lepiej większy brzuszek niż za mały! Jeszcze u ciebie taki ładny i zgrabny :tak:

dzieki dziewczyny :-)

No sama jestem ciekawa czy sprawdzą się moje przeczucia i będzie chłopiec czy nadzieja ojego mężą, mamy, taty, sióstr i dziewczynka :-D, mam nadzieje ze 23 juz będę wiedziała ,bo mam wtedy wizytę
Lecę odkurzać

Hahaha mi też "życzyli" dziewczynki ale ja miałam swoje przeczucie które jak widać się sprawdziło! Będe miała chłopa jak ta lala :-D

Karla a to mój brzuszek przed chwilą fotografowany :tak:

P1060643.JPGP1060644.JPG

fifka: eeee no masz juz wypasiony brzuchalek, ładniutki i widać że oprócz brzucha to nic nie nie wyrosło, ja mam juz boczki ;-),
No ja mam nadzieję ze moje przeczucia będą prawdziwe bo ja już tylko o syniu myślę i tylko tak chcę, cała rodzina musi się pogodzić z naturą :-D

karla:ja tak nie dawno też pisałam że chce mieć taki brzuszek i teraz mam, więc starajcie się a i ty nie długo będziesz swój prezentować :tak:

odkurzyłam ekspresem, chwilka przerwy i dalej sprzątam ,coś dzisiaj cały dzień mi na tym zejdzie

Hehehe Lamiav ja tez powinnam sie ruszyć, ale tak sie nie chcę! A brzuszek... no rośnie, ale jak tak porównam do twojego to oprócz tego ze mój jest "wyzej" to nie widać większej różnicy w wielkości :-D

reklama
fifka: bo ja mam tendencje do nabierania ciałka jak się nie pilnuje :-), a teraz to wiadomo że nie zamierzam sobie ograniczać niczego , a i tak spodziewałam się ze bede jadął duuuuużżżooooo więcej :-)
Fifka ale twój brzuszek to jak od cyrkla odrysoany i taki gładziutki :tak:
danao: hej co tam u ciebie, jak samopoczucie ?

Do góry