reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Karla ja też potrafię tyć... co prawda nigdy nie miałam choćby cienia nadwagi... ale wyobraź sobie ze rok temu wychodziłam za maż to ważyłam o 7kg więcej niż teraz w 7 miesiącu ciąży :szok: Po prostu ciąża tak na mnie wpływa ze nie mogę ani kilograma przytyć....

w poprzednim cyklu mialam jakies niespodziewane plamienie 24i 25 dc narazie jest spokoj ale zadnych objawow
kupilam jablka i zaraz ide p maslanke bo mam zaparcia caly czas ogolnie chodze zadko ale teraz masakra

mam przeczucie jakby sie udalo ale tak juz mialam nie raz wiec pozniej nie chce rozczarowan nie nakrecam sie ale nadzieja w sercu malutka jest
po tylu miesiacach staran chcialabym zeby to wsztstko sie juz skonczylo
wczoraj z sasiadka wieczorem byłam odebrac wozek bo ona rodzi niedługo to wogole sie podnieciłam

Ostatnia edycja:
A kwiatuszku przypomnij mi jak długo wy już sie staracie? Kurcze no... tak bym chciała zeby w końcu coś z tymi fasolkami się ruszyło... tak wtedy dużo tych dobrych wieści emocji... a tak robi sie strasznie smutno... :-(

a ja chwaliłam ze tv sie naprawil a dzis znowu nie chodzi ;-( buuuu
zjadlam 2 rogaliki ;-) i wrocilam do was ;-)

ee a wiecie jak zmienic godzine na forum na poprawna ?? bo mi pokazuje 14:56 a mamy 12:56....

dziwczynky słuchajcie bo moj maz ma dzisiaj 25 urodziny i ja mam dni plodne i wiecie tak sobie pomyslałam i wogole.. ale myslici ze te uplawy to nie jest problem nie bedzie sie nic dziac?

Atanku nie mam pojęcia... :no: U mnie pokazuję dobrze....

A ja właśnie nakręciłam film jak Konrad biega mi po brzuchu :-D

Karla ale piecze cię przy tych upławach? Bo wiesz to ze być grzybek. Ale spokojnie, w zapłodnieniu i ewentualnemu dzidziusiowi na pewno nie zaszkodzi taka infekcja.

reklama
Do góry