reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla, nie staraj się, tylko się kochaj, bo po łapach dostaniesz normalnie, co za mechaniczne podejście?/ wstyd, wstyd :p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fifka, który Tako?

reklama
byli juz moi rodzice zjadłam ptysie, i bajaderkę, zaraz zabieram się za zupkę z botwinki bo wczoraj gotowałam.

Atan; no świeto musi być ,więc jakaś imprezka,
karla:no to życzę wam udanych starań i ślę ~~~~~~~~~~~~
neciuszka: jak wrażenia po wizycie opowiedz coś dokładniej
danao: a to przykro mi że nie za bardzo się czujesz, ale z 2 giej strony może to coś znaczy trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszek: może i ty już masz fasolkę , oby jedna zaciążyła to zaraz za nią sypią się następne

ael: a ty to nie jęcz bo masz już swojego kochanego synia, my to musimy się męczyć z brzuchami :-D

Ostatnia edycja:
Sil tako easy rider :-D

O taki:
1918993441.jpg

To jest spacerówka i gondolka.

Lamiav na pewno mogą, a jak nie to w Lidlu często można niedrogo załapać świeże.

Kwiatuszku no to teraz sie okażę czy trzeba będzie robić czy nie... a co du śluzu to ja często mam taki "szarawy". On jest w rzeczywistości miały tylko ma inny odcień bieli niż podpaska/wkładka.

reklama
Fifka fajowy brzuchol :-)

ja dziś napiekłam muffinków i zaraz brykam na spacerek :-)

a jak chcecie brzuszki, to proszę mój i żony mojego kuzyna (jej ciąża o 5 tyg. mlodsza i też dziewczynka)

Zobacz załącznik 407088

słodziaste oba oststnio widzialam sesje ciazowa i z pepka zrobiony byl nosek taki rysunek na brzuszku slodkie to było

fifcia
maluj cos masz talent a na brzuszku tez mozna

Do góry