reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurde chyba trzeba zainwestowac w lapka nowego bo sie popsul a przy kompie cos nie moge wsiedziec oststnio
spadam na zakupy a pozniej na imieninkiwiec dzis chyba nie bedzie mnie juz do jutra moje kochane

No miałam już klika razy taką zajawkę na malowanie na brzuchu... ale jakoś ciągle czasu nie mam :-D

W takim razie do usłyszenia Kwiatuszku!!

Ot jaka baba wredna! A my na twój bardzo lubiłyśmy patrzeć!!!!! :angry:

Cześć kochane,
chciałam Wam bardzo podziękować za wsparcie, empatię i miłe słowa.
W szczególności dziękuje Neciuszce,którą faszerowałam smutnymi wiadomościami (do dziś mam wyrzuty sumienia).
Bardzo pomogła mi możliwość wyrzucenia z siebie niektórych przemyśleń..

Na jakiś czas będę nie aktywna na forum- muszę trochę odpocząć. Więc nie martwcie się- u mnie wszystko dobrze.

Ściskam Was wszystkie ogromnie mocno!!!
jesteście wszystkie super przyjaciółkami <hugs>

donia bzusio sliczny a ja tez mam jeszcze schowany pempuszek choc zbliza sie do przodu ;-) ide robic obiadek ;-)

martocha trzymaj sie nam :*

Martocha ściskamy cię mocno i będziemy czekać z utęsknieniem na twój powrót!! :* Trzymaj się!

Donia oo... no zobacz... a ja taka niby chuda a pępek też jest w środku! Znaczy już taki ledwo ledwo wystający ale troszkę mu brakuję :tak:

Mąż wrócił to idę zabierać się za spagetti :-D

marta: ja również ściskam cię mono, i obyś szybko wróciła do siebie i do nas, jak już będziesz gotowa to wracaj i pisz

fifka ja też dzisiaj spaghetti robię

reklama
A ja wam pokażę jak mój Konradek dzisiaj od mamy uciekał :-D

[video=youtube;P__WJwLCpN8]http://www.youtube.com/watch?v=P__WJwLCpN8[/video]

Widać wyraźnie jak się przemieszcza, ale pod koniec już stanął w jednym miejscu (widać kulkę) i już tak został :-D

Do góry