reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A dziękuję! Mój kolorek! Wcześniej było tam zielono... ale powiedziałam mężowi ze mnie ten kolor przygnębia i ma być "żywo" 
A co do maluszka to to jeszcze nic... to tylko malutki pokazik! Najfajniej on na męża reaguję. Biega za jego ręką po całym brzuszku! W ogóle widać ze bardzo z ojcem jest związany.... bo ja to go ganiam (wręcz wyganiam z poszczególnych miejsc w brzuchu) a mąż wystarczy ze położę rękę i mały się tak przemieszcza żeby być pod ręką

A co do maluszka to to jeszcze nic... to tylko malutki pokazik! Najfajniej on na męża reaguję. Biega za jego ręką po całym brzuszku! W ogóle widać ze bardzo z ojcem jest związany.... bo ja to go ganiam (wręcz wyganiam z poszczególnych miejsc w brzuchu) a mąż wystarczy ze położę rękę i mały się tak przemieszcza żeby być pod ręką
Ostatnia edycja:
fifka: to niesamowite że tak widać jak dzieko się w brzuszku wierci, ja czekam i czekam az sama będę tak czuła
Jak ja nie cierpię siedzieć sama w domu, przygnębia mnie to, męża sygnałami męczę zeby dzwoniła ale czasami nie ma czasu i smutno w chłupie
Jak ja nie cierpię siedzieć sama w domu, przygnębia mnie to, męża sygnałami męczę zeby dzwoniła ale czasami nie ma czasu i smutno w chłupie
She123
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki
Jestem z siebie dumna bo nadrobila wszystkie wpisy od srody
martocha czekamy na twoj powrot
:*
Ael ty nie narzekaj na brak brzuszka
Masz cudownego Wiktorka ze soba
Aaa i widzialam zdj na fb pt Angelina Jolie
Ślicznie tam wygladacie :*
Fifka kochana nawet nei wies zjak mis ie buzia smieje jak sobie patrze na ten twoj filmik
Aaaaa iw szytskie brzuszki sa sliczne
:*** Wysyłajcie dziewczyny fluidki z tych ciazowych brzuszkow 
a o miq dalej nic nie wiadomo
?? Moze rzeczywiscie swietuje i juz o nas zapomniala 
A tak poza tym wsyztskim to u mnie @ brak ;/ we wtorek pojde do tego mojego gin jak dalej nic nie ebdzie i jakies lekarstwa dostane pewnie
Jestem z siebie dumna bo nadrobila wszystkie wpisy od srody
martocha czekamy na twoj powrot
Ael ty nie narzekaj na brak brzuszka
Fifka kochana nawet nei wies zjak mis ie buzia smieje jak sobie patrze na ten twoj filmik
Aaaaa iw szytskie brzuszki sa sliczne
a o miq dalej nic nie wiadomo
A tak poza tym wsyztskim to u mnie @ brak ;/ we wtorek pojde do tego mojego gin jak dalej nic nie ebdzie i jakies lekarstwa dostane pewnie
she:specjalnie dla ciennbie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Atan: no to biegniej i dawaj fote bo tylko mam do porównania toje stare
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Atan: no to biegniej i dawaj fote bo tylko mam do porównania toje stare
kalisia:a zawsze miałaś regularnie @ ? bo jeśli nie to może do poniedziałku poczekaj, a jeśli tak to rób bo jeśli coś jest to już powinno być widać na teście
Atan: mam pytanie, będę wszystkie z osobna pytać, czy brzuch w dole w miejscu gdzie ta macica czy czujesz ze cię cąły czas boli lub bolał jak byłaś mniej więcej w moich tygodniach ciązy?? bo ja cały czas czuje ze mnie boli, wcześniej to mnie raz bolał raz nie a od tygodnia to praktycznie non stop czuję, a od 4 dni to jakby twardszy w miejscu gdzie macica i baedziej to miejsce jest wyczuwalne i bardziej boli- nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chidzi ?
Atan: mam pytanie, będę wszystkie z osobna pytać, czy brzuch w dole w miejscu gdzie ta macica czy czujesz ze cię cąły czas boli lub bolał jak byłaś mniej więcej w moich tygodniach ciązy?? bo ja cały czas czuje ze mnie boli, wcześniej to mnie raz bolał raz nie a od tygodnia to praktycznie non stop czuję, a od 4 dni to jakby twardszy w miejscu gdzie macica i baedziej to miejsce jest wyczuwalne i bardziej boli- nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chidzi ?
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: