reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Siemano :-)
Mnie chorubsko dalej męczy, czekam,aż mążwróciz pracy z medykamentami, a narazie mleko z masłem i z czosnkiem, obrzydliwe,ale w miare skuteczne.

Odnośnie nagrzewania brzuszka suszarką, to wiem,że na kolki jest polecane. A cóż to malutki Wiktorek już by się z tym cholerstwem męczył?

Kolki młody nie ma, bo to jeszcze za wcześnie. Wzdęcia prędzej. Jak się wypurka porządnie w pampersa jest spokój, dlatego mi się tak pręży.

No to Aelku wypróbuj tę suszarkę. Jest też metoda, żeby dzieciątko położyć na brzuszku na dużej piłce i tak tulać delikatnie,to podobno tez pomaga. I jeszcze o kilku metodach czytałam, ale nie pamiętam :-( Niesty te wszystkie teorie to tylko teoria bo praktyki jeszcze nie mam. W rodzinie przetestowana jest suszarka do włosów. Kładziesz małego na pleckach,na brzuszek pieluszkę i małym strumieniem suszarki kolistymi ruchami nagrzewasz brzuszek jednoczesnie masując. Mojej małej kuzynce pomagało.

hej kobiety ja się tylko witam bo zaraz na obiadek do rodziców jedziemy. Miała ciężką noc, mało spałam a raczej przesiedziałam z podkulonymi nogami bo mnie brzuch bolała i tylko tak bylo mi odrobinę lepie, coś mocno i się tam wszystko rozciąga bo strasznie to odczuwam, ale wida taka moja natura bo @ miałam zawsze też bardzo bolesny i mogłam wskzać dokładne położenie jajników , także taki pech.
Zycz wam miłej niedzieli , buziaki papap
Lilidelux:
sliczna Julka , tylko pozazdrościć

dziurka: zaraz idę szukać twojej foteczki
ej nie mogę znaleźć gdzie to jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry