reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam nie powiem do ktorej spalam bo mnie przeswiecicie ;-)

mig nastka ci juz odpisała wiec sie nie bede powtarzac;-)
pyscek,donau mig aga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i reszta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadzieja zawsze jest ;-)

reklama
Dzień Dobry! :-) Jak tam? Której wyszły 2 krechy na teście??? :-) Bo ja to sama nie wiem kiedy teraz mam się starać :/ W tym miesiącu @ przyszła 26 dni po poprzedniej :/ Rozregulował mi się cykl potwornie :/ Ale nic to, jak się @ skończy to się bierzemy do roboty :D
z tego co pamietam chyba ty bralas tabletki anty??? bo jezeli tak, to ja tez pare cykli mialam rozregulowanych, raz mialam 21dc i dostalam @ a ostatnio ponad 30d...
&&&&&&&& za nowy cykl UDANY!!!!!:-):-)

Witajcie kochane
technologia zawiodła i nie miałam jak się do Was przez weekend odezwać, teraz jetem w pracy i szybko nadrabiam
W piątek miało byc testowanie i było, niestety dwóch upragnionych kreseczek nie ujżałam, wzięłam głęboki oddech i ze sztucznym usmiechem wyszłam z toalety...następnego dnia z rana przywitał mnie potworny ból i @. Cykl z 34 dniowego wydłużył się do 38 dniowego, wychodzi na to, że przegapiliśmy moment owulacji bo akurat miałam nocki.
Zaopatrzyłam si w dokładniejszy termometr i do dzieła, jestem teraz mądrzejsza o kolejny miesiąc, idą święta, więc kto wie może otrzymamy najcudowniejszy prezent od losu...
Proszę o mnóstwo fluidków na III cykl starań...
3 cykl staran to jeszcze malutko:-) wiec spokojnie, jest jeszcze czas, mnie dziewczyny powtarzaly caly czas bardzo wazna sprawe, ze dzidzia wie najlepiej kiedy przyjsc:-) madre to:tak:

hej dziewczyny:-) u mnie niestety I kreska:-( a @ nie widac
kochana, spokojnie...poczekaj dalej i moze idz na bete, bedzie pewne

Dziurka...widzialam twoj brzusio! slodziutki!:rofl2: ja tez chce!!!

Fifka...piekny wozeczek, Kanradek bedzie mial sama przyjemnosc ze spacerow!:laugh2:

Natkusia...a mozesz mi pokazac swoj zafasolkowany cykl na skarb mamy, bo jestem ciekawa jak wygladal twoj wykres:-)

Atanku...ty spiszku, o ktorej wstalas???

a ja posprzatalam cale mieszkanie od gory do dolu i od jednego boku do drugiego!! uffff...zmachalam sie...
niby wiem, ze nic nie wyjdzie mi w tym miesiacu, jednak ten test ktory dla pewnosci mam robic troche mnie stresuje:baffled: a przeciez prawie mam pewnosc, ze nic nie wyjdzie

Kalisia to jest własnie najgorsze w tych staraniach, że nigdy niczego nie mozna być pewnym. Jednym kobietom wychodzą tłuste krechy przed terminem @, innym tłuste w dzień, inne maja słabiutką drugą dzien po terminie, a jeszcze inne nie maja kreski i tydzien , dwa po terminie @, chociaz w ciąży są. Ba, czasem nawet beta nie wychodzi jak wskazuje przykład Neciuszki. Jak @ nie będzie zrób znowu we wtorek, może już będzie widać.

dobra przyznaje sie bez bicia do 13;45 ale budzilam sie prawie co godzine lub 2 siusiu ;-) i zasypialam spowrotem ;-)

reklama
Do góry