reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale mi sie nudzi w tą niedzielę.... jeju!!!!! :-( Już nie wiem co mam ze sobą zrobić (mój ojciec w takich chwilach mówił "rozbierz się i ubrania pilnuj":confused2:)

reklama
Ale mi sie nudzi w tą niedzielę.... jeju!!!!! :-( Już nie wiem co mam ze sobą zrobić (mój ojciec w takich chwilach mówił "rozbierz się i ubrania pilnuj":confused2:)

moja mama mówi to samo ;-) a mnie to zawsze do szału doprowadzało.
Ja też się nudzę, mąż ma nowy komputer więc żona poszła w odstawkę. Nawet nie ide żebrać o zainteresowanie moją osobą bo pewnie by mnie zauważył, jak bym mu na monitor weszła ;-)

a moj w pracy do 22 ;-(

moj tato tak tez mowi ;-) z tymi ciuchami i maz tez by bylo smieszniej ;-)

ide poszukac jakiegos filmu bo z nudow umre..

Ostatnia edycja:
Mnie też to zawsze wkurzało :-D heh to łącze sie w bólu... bój z kolei ma nową grę... wiec przepadł bez wieści... mamy jechać zaraz na zakupy, ale teść auto zabrał i na razie czekamy az on wróci.... :confused2:

chyba niema takiego ;-) w dniu przyjscia @ z porannego lub nastepny dzien trudno powiedziec zalezy od stezenia bhcg

Witam sie popoludniowo :)

Widze ze macie neiciekawa niedziele ? Ja z ato niedziele w pracy ;/ do 18 ;/ ehh i do tego przerysowlaam sobie dzisiaj zderzak ;/ i wyglada okropnie :( A ja cuzje sie podle bo nigdy wczesniej czegos takiego nie zrobilam :( Zadnej ryski ... ehhhh

Ps @ nadal brak ;/

reklama
she niemartw sie o zderzak :* bedzie dobrze a puki @ niema to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ael jak tam macierzynstwo??

Do góry