reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej Neciuszka :-)

Atanku masz tutaj do kilku pozycji linki Muzyka Bobasa

Na FB zaraz wrzucę zdjęcia małego :-)
A ja w środę w końcu pojadę do lekarza z moimi uszami, bo nie dość że mnie to uprzykrza strasznie życie to innych też.

reklama
Witam sie wieczorni i ja laski prosze o pomoc zaciazone
Boli mnie podbrzusze czasami cale ale przewaza z lewej strony no i plecy doł masakra
Od 5 rano wstawalam co godzine siku dzis mam 26dc nie chce na koniec mierzyc tempki bo to nic nie da nie bede porownywac do pozostałych cykli co mierzyłam bo nie ma sensu.Mam nabrzmiale piersi ale delikatnie sutki chyba wczoraj bardziej bolały niz dzis ale mniejsza z ty ten brzuch mnie niepokoi wyproznilam sie jest ok ale nadal boli.Nie chce testowac przed terminem @ bo juz sie natestowalam kilka razy i nie chce niepotrzebnych przykrosci co mowicie czy wy tez tak miałyscie ze jakas czesc podbrzusza bolala bardziej ??
Sluz chyba żżółty ale jest go bardzo malutko

Hejo:)
Lily sliczna królewna:)
JA mam ostatnio do 3 kopanko i dopiero później maluszek idzie spać:) Oby mu tak nie zostało.

Kwiatuszku zaczekaj z testowaniem. Nie będę cię nakręcała ale ja miałam taki śluz jak zafasolkowałam. Pamietam bo też męczyłam kobietki pytaniem co to może być(wcześniej nigdy nie miałam czegoś takiego) . Był codziennie,czasem włóknisty i ciągnący i podbarwiony(oczyszczanie macicy). Coczywiście może to być zwykły objaw przed @ . Zaczekaj na spokojnie i zrób test . Trzymam &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
jaki jest najlepszy i najpewniejszy termin testowania po @ ??

Najlepszy to dzień po terminie @ z porannego moczu... jeśli ten nic nie wykażę to najlepiej zrobić po kolejnym tygodniu. Czasem nam owulka się przesunie stad przesunięcie @.

Fifka mój mało tego, ze ma nowego kompa to i grę ma nową. Więc jak już kompa skręcił, to teraz tłucze w każdej wolnej chwili w to dziadostwo. Ale spoko wytłucze grę w tydzień i później będzie cały mój :-)

Oj z moim to nie tak słodko, bo on zaraz znajduję nową gre :-D ale w miedzy czasie mam go tylko dla siebie
:tak:

Witam się popołudniowo :)

Widze ze macie neiciekawa niedziele ? Ja z ato niedziele w pracy ;/ do 18 ;/ ehh i do tego przerysowlaam sobie dzisiaj zderzak ;/ i wyglada okropnie :( A ja cuzje sie podle bo nigdy wczesniej czegos takiego nie zrobilam :( Zadnej ryski ... ehhhh

Ps @ nadal brak ;/

Oj tak też sie czasem zdarza... głowa do góry! Samochód rzecz nabyta! Najważniejsze że tobie nic nie jest :*

Nie śmiej się... wiesz jak to za dzieciaka wkurzało? :angry:

Iwasku Netkusia zafasolkowala w październiku! No i z listy oczekujących Lily trzeba usunąć. :*

A ja właśnie wróciłam z zakupów! :tak: Od tylko takie codzienne rzeczy, ale coś w tym jest ze jak kobieta wywali trochę kasy to i szczęśliwa siedzi :-D

reklama
kwiatuszku ja w cyklu co zafasolkowa,łam miałam podobnie wiec niechce ci robic nadziei ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry