Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael- to ja idę poprzytulać sie do Twoich mlecznych (.)(.) razem z Wiktorkiem :-) nawet do chłopa się nie mogę przytulić, bo w deleg. pojechał :-( tęsknie <chlip> :'(
Oj truskawcia ja też cię tule do moich cyców!! Na razie nie musisz sie nimi z nikim dzielić :*
FIFKA do szkoly rodzenia chodzisz?? Daje Ci to cos?? A chlop Twoj tez chodzi\???
Chodzę i jest zajebiście! mój chodzi ze mną na wykłady i będziemy mieli jeszcze zajęcia w parach indywidualnie. Dwa razy w tygodniu są ćwiczenia - coś jak aerobik w ciąży. (ale ja rzadko chodzę bo cierpie na rwe kulszowa która teraz się pogarsza...) a wykłady są super! Dostajemy też sporo gratisów! Można się pośmiać i dowiedzieć ciekawych rzeczy. Ja chodzę państwowo do tej szkoły więc nic nie płacę i jestem pod wrażeniem opieki i empatii ludzi którzy tu pracują. Jak przychodzę na ćwiczenia to ćwiczą ze mną indywidualnie żeby mnie nie bolało.
Dziękuję kochana :*
aaa ... wszystko mnie wqurza .... nawet jak mój się spojrzy na mnie to już zrype dostajeza to że się gapi na mnie ...
![]()
Oj a co wy dzisiaj takiego PMSa macie? Ale ja dzis jakaś taka nie do życia jestem....
Miq.... co ty.... :*
Właśnie przywiozłam laktator i butelki do domu! Ide wymacać

Ostatnia edycja: