reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael- to ja idę poprzytulać sie do Twoich mlecznych (.)(.) razem z Wiktorkiem :-) nawet do chłopa się nie mogę przytulić, bo w deleg. pojechał :-( tęsknie <chlip> :'(

Oj truskawcia ja też cię tule do moich cyców!! Na razie nie musisz sie nimi z nikim dzielić :*

FIFKA do szkoly rodzenia chodzisz?? Daje Ci to cos?? A chlop Twoj tez chodzi\???

Chodzę i jest zajebiście! mój chodzi ze mną na wykłady i będziemy mieli jeszcze zajęcia w parach indywidualnie. Dwa razy w tygodniu są ćwiczenia - coś jak aerobik w ciąży. (ale ja rzadko chodzę bo cierpie na rwe kulszowa która teraz się pogarsza...) a wykłady są super! Dostajemy też sporo gratisów! Można się pośmiać i dowiedzieć ciekawych rzeczy. Ja chodzę państwowo do tej szkoły więc nic nie płacę i jestem pod wrażeniem opieki i empatii ludzi którzy tu pracują. Jak przychodzę na ćwiczenia to ćwiczą ze mną indywidualnie żeby mnie nie bolało.

Dziękuję kochana :*
aaa ... wszystko mnie wqurza .... nawet jak mój się spojrzy na mnie to już zrype dostaje :-p za to że się gapi na mnie ... :angry:

Oj a co wy dzisiaj takiego PMSa macie? Ale ja dzis jakaś taka nie do życia jestem....

Miq.... co ty.... :*

Właśnie przywiozłam laktator i butelki do domu! Ide wymacać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
tzn bo nie pamiętam jak było :-( Neciuszka możesz mi przypomnieć jak to u Ciebie było ?? też nie miałaś @ test wyszedł negatywny, a temp ci spadała ???

Chyba dobrze kojarzę, że to była Neciuszka. Przesunęła jej się owulka, także też po terminie @ miała negatywny test a @ brak. Powtórzyła test parę dni później i były 2 krechy.

Nie robił mi usg bo miałam w czwartek robione na genetycznym. A zmacał mnie niemiłosiernie najpierw na standardowym badaniu ginekologicznym. Potem nogi obmacał. A brzucha to tak że hejjjj. Przystawił też takie cuś co serduszko słychać było i dźwięk ruchów. No i tym tak wciskał w brzucha że się małe strasznie wierciło, aż w pewnym momencie jak bardzo nacisnął w jednym miejscu to poczułam takiego leciutkiego szturchańca od środka, małemu się nie podobało najwyraźniej, a ten szturchaniec zbiegł się z dźwiękiem ruchu i doktor powiedział że to to właśnie ;) a tak ogólnie to dobrze jest zabrał mi dupka już mam brać tylko gdyby mi brzuch stwardniał czy coś się działo. Teraz mam się zgłosić za miesiąc to da skierowanie na krzywą cukrową, powie kiedy dokładnie umówić połówkowe itp.

miq no co ty nooo :*

Pyscku mi najpierw beta nie wyszła nawet w pierwotnym terminie @ a potem za tydzień test II pokazał

Neciuszka to gratuluje pierwszego kopniaczka!! :-D jeszcze wcześniej niz ja poczułaś :tak: i ciesze sie ze wsio w porządku :*

She ma dzisiaj wizyte bo @ dalej nie ma. O 20-50 ma wizyte i ma do mnie pisać co i jak! Więc terz kciuki trzymajmy!!

Fifka No na to wygląda. Ja normalnie to jak przelewanie czuję czasem, ale dziś mocno i głęboko tym przycisnął i może dlatego coś poczułam. Powiedział że to już pora i coraz więcej będę czuć teraz. A i wiem czego to sikanie tak w nocy było co chwila.

reklama
Ja też już zawitałam do domku :-) wizyta jak zwykle szybka ale zapytałam na szczęście o wszystko... pytałam o szkołę rodzenia więc powiedział, ze mogę mieć przyspieszony weekendowy kurs u niego w szpitalu tlyko muszę zadzwonić i się umówić :-)
Wagi mi niestety nie podał :-( powiedział, że maluszek rozwija się idealnie i wszystko w porządku, pokazał jak pięknie bije serduszko no i małż wyprosił fotkę buźki ale wyszła strasznie nie wyraźna i dodał tylko, ze za dwa miesiące będziemy już robić zdjęcia na żywo :-p
Następną wizytę mam w mikołajki :-)

Do góry