• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A wczoraj stałam kilka godzin non stop w kuchni. I mi się macica obniżyła wtedy. Powiedział że tak będzie się robić jak za dużo będę chodzić, stać czy nosić teraz i to uciska na pęcherz wtedy mi. dziś jak totalnie nic nie robiłam jest lepiej już z tym i wraca macica wyżej nieco tak jak powinna być.

Ael- łooo nieźle masz z tym mlickiem :-P ale ja pływać lubię, to co mi tam, poźniej sie przylepię jeszcze do Fifci i bydzie mi lepiej :-)
Fifcia- dziękuję, Twoimi też nie pogardzę, a jeszcze jak nie będę musiala się z nikim dzielic :-D sama radość :-D

Laseczki wybaczcie mi moje błedy (jeśli takowe są) bo pisze z komóreczki, gdyź necika w komuterze mi wyłączyli :@ a zaraz idę do pracy :-(

Miq-nie smutaj sie kochana<przytul> :-) mnie też nie zawsze zauwaźają :-P
She-trzymam kciukolce &&&& :-)

A wczoraj stałam kilka godzin non stop w kuchni. I mi się macica obniżyła wtedy. Powiedział że tak będzie się robić jak za dużo będę chodzić, stać czy nosić teraz i to uciska na pęcherz wtedy mi. dziś jak totalnie nic nie robiłam jest lepiej już z tym i wraca macica wyżej nieco tak jak powinna być.

Oj to musisz uważać... opadająca macica to nic dobrego... możesz mieć zagrożenie przedwczesnym porodem jak to się nie naprawi z czasem.

Ael- łooo nieźle masz z tym mlickiem :-P ale ja pływać lubię, to co mi tam, poźniej sie przylepię jeszcze do Fifci i bydzie mi lepiej :-)
Fifcia- dziękuję, Twoimi też nie pogardzę, a jeszcze jak nie będę musiala się z nikim dzielic :-D sama radość :-D

Laseczki wybaczcie mi moje błedy (jeśli takowe są) bo pisze z komóreczki, gdyż necika w komuterze mi wyłączyli :@ a zaraz idę do pracy :-(

Miq-nie smutaj sie kochana<przytul> :-) mnie też nie zawsze zauwaźają :-P
She-trzymam kciukolce &&&& :-)

Oj współczuję... na nockę masz? :no:

A mój właśnie wykąpał nasze fretki! Wyglądają jak szczotki do butelek :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry