reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sil <głaszcze> :* hormony robia swoje :* a ja ci powiem ze dziewczynki tez kopia i moja coraz bardziej i mocniej kopie dzis o 5 rano mnie niewiem jak walnela w zebro az sie obudzilam ;-)

neciuszka wyslalam zaproszonko :-) dziekowac a ja sie zbieram za ten tort i do kuchni dojsc nie moge haha ale trzeba sie ogarnac troche :sorry:

sil kochana nie wazne co nosimy pod serduszkiem dla kazdej z nas ten maluszek jest wyjatkowy czy to chlopiec czy dziewczynka i tak mocno kochamy. a przeciez dziewczynki tez graja w pilke :) i sa czasem lepsze niz chlopaki

AeI- slicznosci boze az sie napatrzyc nie mozna:-) i swojegu juz by sie chcialo na swiecie

Ostatnia edycja:
Dzięki Wam dziewczynki :*
Zebrało mi się chyba wszystko po kolei i tak mi smutno dlatego...

Moja w szafie wisi i będzie wisieć. Kuzynka próbowała sprzedać swoją i przy 300 zł odpuściła... Nigdy jej już nie założę, jasne, ale zostawiam sobie na pamiątkę...

na mnie najgorzej działa tekst jak ja mówię, ze mi się marzy dziewczynka, a ktoś mi pier.oli pierwsze to obojętne co ważne żeby zdrowe było - ja pier..... mam ochotę w papę przyładować z wyskoku.
Przecież to logiczne, ze jak będzie chłopak to pokocham na zabój, ale powinni marzenie uszanować i nie dawać tych wieśniackich komentarzy

Dziurka żono żeby nie było :p :*
Magenta
przyjęłam :)

Ael kochana no to ja też będę pisać bo nieraz się zbieram i jakoś mi głupio bo może śpisz, albo co.

Sil kochana :* moja ty babo w ciązy :)

A Anetka wróciła była u babci nawet nadprogramowo :D i wogóle to byłam w tym sklepie i mam pierwszy zakup :D kupiłam śpiochy i bodziaki :D a babunia moja stwierdziła że jak będę mamie dawać listę co potrzeba to mam ją poszerzyć bo babcia znaczy się przyszła prababcia też chce coś kupić.

Pyscek bom skleroza. Też trzymamy co się da za dziś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry