• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka piękna fryzurka i piękna garderoba dla szkraba :-) muszę Ci to napisać: ale z Ciebie samolub!!!! "kocham mamusię" :-p pewnie z napisem "kocham tatusia" nie było :-D ale to takie żarty oczywiście

reklama
Chyba się prześpię, bo mi jakoś energii brakło po tym płaczu moim rzęsistym...
Ale zjawię się na pewno potem, bo chcę wiedzieć co z Pysckiem, Kwiatuszku, ma na 16.40

A ja Wam powiem, że nie wyobrażam sobie jeszcze czekać z tym praniem i prasowaniem dla modego... :eek: przecież mi zaraz przy tej desce krzyże pękną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

ma-g dlatego ja postanowiła, ze styczeń luty kupuje czyli 6-7 miesiąc a z początkiem 8 już zaczynam to prac i prasować
Dziewczyny wy cały czas bierzecie kwas foliowy? Ja zapomniałam spytać lekarza i nadal to szamie

wymarły?

Ostatnia edycja:
nom biszkopcik sie piecze na torta w koncu sie uporalam z garami :P teraz obrac krewetki i salatke:zawstydzona/y: zrobic juz nie lubie tak stac na garami jak kiedys przed ciaza teraz mi troche ciezej i nie wiem czemu i czy wy tez tak macie ale mega szybko sie mecze:zawstydzona/y: mi ginka kazala brac kwas foliowy do konca 3 miecha chyba ze mam w witaminkach a ze mialam ta sama dawke w witaminkach to nie bralam go osobno

Sil tulę cię mocno! Chyba każda mama marzy po cichutku o dziewczynce. Ale uwierz mi i chłopak daje mnóstwo radości! :tak: ja się ostatnio tak zastanawiałam co by się działo jakby Konrad okazał się Kingą! :-D Ale byłyby jaja :-) Uszka do góry! Hormony nam wszystkim buzują!

Ps. Paczuszka wysłana już :*

Neciuszka ślicznie wyglądasz, do twarzy ci :* A ubranka ekstra! Zwłaszcza te pierwsze :tak:

Magdalena ty tak o tym prasowaniu i praniu... ja tak sobie myślę ze chyba też jeszcze przed świętami sie tym zajmę. Bo później w ostatnim miesięcu będzie już zbyt ciężko.... a nie daj boże do szpitala trafie jak Ael i będe się stresować :no:

A ja wam powiem ze kobiety to jednak materialistki... pojechałam dzisiaj na pocztę wysłać paczuszkę i zaszłam do sklepu z kolczykami. Kupiłam moje wymarzone kolczyki z pawich piór za całe 10zł a cieszę się z nich jakbym co najmniej w lotka wygrała... :eek: jak niewiele kobiecie trzeba by poprawić jej diametralnie humor :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry