reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To prawdopodobnie byłabyś teraz w 6 tygodniu i 4 dniu (o ile owulacja była mniej więcej w 14 dniu cyklu)

Tu masz filmik co możesz dzisiaj zobaczyć na USG! Maluszek to ta kropeczka w środku tej czarnej plamy. (czyli macicy z wodami płodowymi)
[video=youtube;JyqesMlWBGA]http://www.youtube.com/watch?v=JyqesMlWBGA&feature=youtube_gdata[/video]

Dziękuję już lukam :)
cudo maleńkie :tak:
łoo .. ale mnie przed chwilą jajnik zakuł :-( ałaaaaa ...
no nic uciekam obejrzeć film i potem szykuję się na wizytę
papa do później :-)

Ostatnia edycja:
o znalazłam zdj, przystojniaczek:tak:
jak bym widziała mojego chrześniaka, ostatnio się nim opiekowałam i tak fajnie zaczyna już gaworzyć. A tak naprawdę moje bycie chrzestną wisi w powietrzu, bo mama mojej bratowej jest przesądna i wie, że staramy się o dziecko

bo ponoć kobieta w ciąży nie powinna trzymać dziecka do chrztu bo coś złego stanie sie jednemu albo drugiemu dziecku

no jestem i gów.no zrobiłam, przeleżałam caly tan czas oglądając Dextera bo sie dowiedziałam ze jest 6 sezon a jestem jego wielką fanką.
I do tego moje czopki zaczęły dzialać i mnie goni do kibelka.

Neciuszka: bardzo ładny kolor łwłosów, to akiś wybrany czy mieszała ci fryzjerka ??? no i ciuszki fajowe, kedy jam w końcu będę wiedziała co tam noszę , bo juz chcę kupować

fasolka: co do kwasu foliowego to ja nie jem go bo biorę zestaw witamin i tam est w składzie też , teraz łykam femibion natal clasik

reklama
No dobra będą foty z telefonu :)

Na kłaczkach niestety guzik widać pasemka jasne. ale ciuszki nieźle.

Zobacz załącznik 410991Zobacz załącznik 410992Zobacz załącznik 410994
no no ładniejesz nam w tej ciazy ;-) a ciuszki nieziemskie ;-)z mamusia takiego niemam ;-) ani z tatusiem ;-)
a ja odkrylam ze nie moge pic czarnej cherbaty bo wymiotowalam ja jak dotarlam do domku a teraz ide se zrobic pierogi z serem i zrobie na patelni takie chrupiace wiec bede potem ;-) a telefon wlaczony na maxa czekajac na pyscka ;-)

a co do kwasu foliowego mam w witaminach wiec dodatkowo nie biore.

Do góry