Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fifka no tak to jest... my jeszcze tylko wózeczek więc też jeszcze spory wydatek... a dzisiaj się ucieszyłam bo jak weszłam do takiej hurtowni z akcesoriami dziecięcymi po to prześcieradełko to patrzę a tam ten nasz wybrany model wózka a na nim plakietka -20% więc pytam się jak długo będzie obowiązywała ta promocja (już napalona jak szczerbaty na suchary) a babka mi mówi, że to tylko jest przecena gondoli i to w kolorze jasny niebieski... :-(
heh wszytko na raz pochłania sporo kasy... A jaki wózek sobie upatrzyłaś?Haha Fifka mój w sobotę dostał wypłatę i ponad połowy już nie maale nakupiłam ogólnie nieco plus opłaciliśmy rachunki i samochód zatankowany do pełna.

moze kiedys was odwiedze, ale nie jakos mi zupelnie ten poznan nie po drodze...ja zapraszam do wwki, albo radomia...srodek polski, moze bedzie latwiej:-)milia no to czekamy z Amelka ;-) z niecierpliwoscia ;-) a moze nas kkiedys odwiedzisz w poznaniu ??![]()
ech, ten kaszel...zaklinam i wyganiam go!!!!:-) niech ucieka!Mila jaaa? a dobrze dobrze, żeby tylko ten paskudny kaszel mnie puścił to było by dobrze bo tak mnie mięśnie brzucha bolą. Ale cóż w domu mąż i szwagier pochorowani :/ a mnie już puszczać zaczęło żeby tylko bardziej nie wzięło przez nich.
a ty jakies syropki mozesz pic?