• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

doberek witam sie i ja ;-) rano do sklepu pojechalam z mezem i tesciami i potem do jeszcze 2 i wrocilismy o 15 ;-) zjadlami teraz sie bycze na lozku a wieczorem do kina ;-) maz mnie zabiera na zmierzch ;-)

lamiav wszystkiego naj naj lepszegoz okazji imieninek spelnienia marzen i bezproblemowej ciazy ;-)

zafasolkuje wow ale ciuszki tanie super ;-)

fifka ale humorki dzis kawaly ze hej dobre ;-)

reklama
No a mój nie dostał dzisiaj wypłaty i znowu zamówienie łóżeczka o parę dni się przesunie :-( no ale trudno, ważne ze jest już wybrane! :tak: jak już będa pieniążki na koncie to wydamy dobre 500zł na raz :szok:

Trzeba zamówić łóżeczko, materac pościele.... prześcieradełka no i klika takich drobiazgów... a i jeszcze biurko nowe dla meża pod komputer bo stare jest za duże i łóżeczko się nie zmieści :zawstydzona/y:

co tam kochane slychac, dzialo sie cos dzisiaj ciekawego? ja dzis caly dzien zalatana jak pies jestem:confused2: padam na ryj normalnie...
Atan...czekaj na mikolaja:-) bo juz pewnie pedzi do ciebie!:-D

Asiol, Kwiatuszeq...dzieki za tesciki...przypominam o tym, ze jezeli ktoras miala lub ma problem z zajsciem w ciaze to prosze o pomoc przy pisaniu pracy mgr...z gory dziekuje:-)

Ostatnia edycja:
Fifka no tak to jest... my jeszcze tylko wózeczek więc też jeszcze spory wydatek... a dzisiaj się ucieszyłam bo jak weszłam do takiej hurtowni z akcesoriami dziecięcymi po to prześcieradełko to patrzę a tam ten nasz wybrany model wózka a na nim plakietka -20% więc pytam się jak długo będzie obowiązywała ta promocja (już napalona jak szczerbaty na suchary) a babka mi mówi, że to tylko jest przecena gondoli i to w kolorze jasny niebieski... :-(

Neciuszka...no i bardzo dobrze, ze sie nie kwalifikujesz...bardzo mnie to cieszy:-);-):tak: moze poszukam jeszcze osob u nas na in vitro albo inseminacja...
jak ty sie kochana czujesz?

JA również nie, żeby nie było, że nie chcę pomóc...

Wczoraj w ogóle byłam ostatni raz w szkole i wszystkie dziewczyny życzyły mi na koniec szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-p i tak sobie dzisiaj myślałam jak to będzie, że jestem taka ciekawa kiedy mnie złapie i jakie to uczucie.... ale nie żebym się bała tylko bardziej czysta ciekawość :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry