• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

O jejku ale się zirytowałam strasznie!!!!! :eek: Moja bratowa (w ciąży) dzisiaj miała już do 8.30 zgłosić się do szpitala spakowana i miała mieć zrobione KTG i lekarz miał jej powiedzieć co dalej. No i czekam od rana na jakiegoś sms'a albo cokolwiek i niczego się nie doczekałam... teraz zadzwoniłam do mamy czy coś wie no i się okazało, że jutro będzie miała jeszcze jakieś badania i w środę będzie już walczyć (pewnie będą jej wywoływać). Strasznie mnie to zabolało, że jak coś chcą to potrafią zadzwonić a tak to nawet nie łaska było napisać głupiego sms'a!!!!!! :eek: Po prostu aż mi się płakać chce, że tak mnie potraktowali. Pewnie przesadzam i hormony robią swoje ale dupnie za przeproszeniem chcą mnie robić chrzestną a tu mają mnie tak naprawdę głęboko w doopie! W ogóle ta dziewczyna jest taka zimna i jakaś taka bezpłciowa, kompletnie oddana mojemu bratu :/ nie lubię takich ludzi bez własnego zdania. Ah szkoda gadać, no i tak sobie stwierdziłam, że skoro tak to ja nie mam zamiaru dzwonić i się dopytywać w środę, jak będą chcieli to sami dadzą znać i tak samo z oglądaniem małej - jak nie powiedzą to nie mam zamiaru tam jechać. Tym bardziej, że ona mieszka jeszcze z mamą bo nie wyrobili się z remontem mieszkania... :eek:

Ale się rozpisałam... przepraszam, że Was zanudzam ale musiałam to z siebie wyrzucić.

reklama
witam ;-) juz raczej spicie wszystkie ale no wiec tak film bombowy jak dla mnie amelce tez sie podobal bo kopala gorzej ze pod koniec filmu pecherz pelny jej sie spodobal:eek: a ja chciala caly film widziec i dalam rade ale dobrze ze na przeciwko sali wc do domku bym nie doszla ;-)

pyscek kawal wow mezowi tez sie podobal ;-)

mig ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

milia ja zawsze czekam za toba 8i tesknie ;-):*

magdalenko niedziwie ci sie ze sie wkurzylas tez bym sie wkurzyla... nie milo z jej strony ze wogle o tobie nie pomyslala !!

ael oco loto ze ucieklas bo nie skumalam co ci zrobily ??

reklama
witajcie,

Dagne: sto lat i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za szybkie i bezbolesne rozwiązanie

A ja dzisiaj rano do szpitala pojechałm ze skierowaniem oddać mocz i krew, i co kilejka byłam tylko 40sta :no:, ale mąż stał w kolejce do rejestracji a ja poszłam suiadłam w kolejce do pobrania krwi i jakoś w miare poszło tylko półtorej godziny czedkania.
No i przepuścili mnie bo wstałam wypiełam brzch i zaczęłam sobie kartką machać bo było mi strasznie gorącao i jakaś baba:
- o pani w ciąży jak panie słabo to prosze wchodzić nie czekać :-)i weszłam zaoszczędziałm jakies 40 minut czekania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry