• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam się skoro świt:D

Dagne rodzi w swoje urodziny, nieźle:-p Tak jak chciała. Ja chciałam tylko wyrazic wyrazy współczucia męzwi i rodzinie, dla których grudzień będzie finansowo bardzo ciężkim czasem;)

Co tam, jak tam?

reklama
Dagne...3mam kciuki, zaciskam mocno tak jak Fifka nogi :P;-):-)
Ael...jest w ciazy! jest w ciazy!! ale by byly jaja...wiesz, ze gumka to 100% nie daje:sorry2::-p

a ja szukam nowego ladnego dobrego laptopa...moze macie jakies pomysly? musi byc na pewno maly...:-)

Witam kobietki.

Jeśli któraś chce odsprzedam dwa listki Falvit mama i całe opakowanie 20 szt Prenatal Clasic. To tak z ogłoszeń parafialnych.

Mila ja się ślinię na netbooka ale wahamy się nadal czy nam konieczny jest.

ael: a ty karmisz jeszcze? to jak to z tym@ jak sie karmi to można dostać czy nie?
Mi tak wygodnie bez @ że nie wiem jak wróci to się załamie :szok:

Fasolka: wiesz co z tym kibelkiem to ja też mam problem, siku zrobię ale coś grubszego to jest problem, i czasami z pracy wychodze napompowana jak balona :-D, ale za to na dworze to sobie pozwalam , jak nikt nie idzie oczywiście ;-)

A ja zamówiłam wczoraj koszulkę do karmnien ia, taka jak fifka pokazywała, szarą z fioletową wstawką, :-) to sobie wymyśliłam na prezent od rodziców,

A kobiety z 3 trymestu jadłyście kwasy omage 3???????????????????????????????

Neciuszka, co ci?

A moje dziecie dziś po raz pierwszy z rana się wpięło chyba.. Nie czułam takiego pojedyńczego kopa, tylko caly brzuch po prawej tak mi sie wypiął i naciągnął. Ciekawa nowa obserwacja...

Milia ja polecam laptopy firmy Dell! Oni specjalizują się w tych malutkich a "bebechy" mają naprawdę dobre (a nie te Atomy itp...) ja o takim marzyłam, ale musiałam Kupić mojego HP bo te Delle są cieżko dostępne w sklepach stacjonarnych... raczej w wysyłce...

Lamiav mi nikt nie kzał łykać to nie łykam... biorę tylko magnez i potas bo mam niedobór.

Ide jeść robić... dość tego leżenia w betach... trzeba się ubrać dla własnego samopoczucia...

Ehh pawik ale taki, że łooooooo. I już wiem co je wywołuje. Tak działa na mnie Falvit mama jak nie brałam tego tylko inne spokój był. Dwa dni teraz zapomniałam w tej ilości leków i spokój był dziś wzięłam i masakra moment mnie zebrało.

reklama
Lamiav, mi teraz lekarzyna kazał dokończyć listek foliowego i i dał jakieś tam tableteczki, które zawierają w sobie magnez, foliowy, deczko żelaza i właśnie kwasy omega 3.
Odnośnie kompa to ja bym chciała maluśkiego netbuka 10, ale mi go mąż z głowy wybija, a ja jednak jako mały gadżecik bym się nie obraziła - nawet bym na niego miejsce w torebce znalazła ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry