Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael...jest w ciazy! jest w ciazy!! ale by byly jaja...wiesz, ze gumka to 100% nie daje:-)
a ja szukam nowego ladnego dobrego laptopa...moze macie jakies pomysly? musi byc na pewno maly...
ael: a ty karmisz jeszcze? to jak to z tym@ jak sie karmi to można dostać czy nie?
Mi tak wygodnie bez @ że nie wiem jak wróci to się załamie
A kobiety z 3 trymestu jadłyście kwasy omage 3???????????????????????????????

a ja teraz posiadam TOSHIBE i też nie narzekam! Serwis rewelacja!!!!!! Jak nam spadł i zaczął się chrzanić dysk twardy (a wcześniej wymieniliśmy matrycę na nieorginalną bo nam się wylała przy tym upadku) to kurier przyjechał po laptopa, wziął go i kserokopię rachunku i do 5 dni roboczych przywiózł pod sam nos z wymienionym dyskiem twardym
I żeby nie było wątpliwości, jestem pierwsza w kolejce, gdybym nosiła chłopaka!!Ael: a ściągasz w jaki sposób?
Powiem ci nie każde dziecko płacze np moja mama w czerwcu urodziła i mały wogóle nie płacze aż dziwne