• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mojej kumpeli(ktora jest w ciąży) ginek przepisał heviran i powiedział,że to bardzo ważne by leczyć opryszczkę a nie zostawić.. A jak ja byłam w ciaży i miałam malutka opryszczkę to ginek powiedział by nic nie brać :baffled:..i bądź tu mądry:dry:

reklama
magda_lena: a jaka dokładnie nazwa tych tabletek z olimpu, bo wiem ze z tej firmy to dobre są suplementy

slepyy: ja mam tak od dawna ze mi sie dzidzius jakby cały wypina, tylko ze ja nie wiedziałm co to jest,ale wczoraj rozmawiałm z kolezanką i jak jej to dokładnie opisałm to stwierdziął ze mały jest tak ułozony że placami i się pcha na brzuch i dlatego mi taka gula wychodzi, wczoraj jak to znowy miałm to starałm sie juz wybadać lepeij :-)

Ael...jest w ciazy! jest w ciazy!! ale by byly jaja...wiesz, ze gumka to 100% nie daje:sorry2::-p:-)

a ja szukam nowego ladnego dobrego laptopa...moze macie jakies pomysly? musi byc na pewno maly...

Trudno zajść w ciążę gdy nawet owulki się nie miało od porodu i raczej się na nią nie zapowiada :-P
A laptopa to ja polecam Hp alb Sony ewentualnie Lenovo (ten ostatni sobie chwalę bo naprawdę porządna firma)

ael: a ty karmisz jeszcze? to jak to z tym@ jak sie karmi to można dostać czy nie?
Mi tak wygodnie bez @ że nie wiem jak wróci to się załamie :szok:

A kobiety z 3 trymestu jadłyście kwasy omage 3???????????????????????????????

Karmię karmię i zamierzam jak najdłużej z piersi karmić jeśli to będzie możliwe. Na pokarm nie narzekam, nawet dziś ściągnęłam 120 ml z jednej piersi a to i tak sporo. A karmienie piersią zatrzymuje owulacje oraz @, więc równie dobrze mogę dostać za tydzień, za 3 miesiące albo po pół roku. Tylko, że krwawienie po porodzie tzw odchody poporodowe mogą trwać nawet do 3 tygodni.
Karmię bo to fajna rzecz, uwielbiam małego oglądać i słuchać jak się cyca. A poza tym co myślałyście??!?! ŻE SKĄD JA TE PRAWIE 20 KG STRACIŁAM????
Co do kwasów Omega, trzeba brać i po porodzie również przynajmniej 3 miesiące (ja nie biorę jak coś :-P)

Dżisyyyyys stresuje się, tatuś poszedł z małym na pierwsze szczepienia, a mnie nie będzie z nimi....zaraz się poryczę jak pomyślę, jak małego będzie boleć i będzie płakał.... Ja akurat musiałam się struć pastą makrelową i siedzę teraz z głową w misce... :-(

[h=1]OLIMP VITA-MIN PLUS MAMA[/h]
Takie! Ale wprowadziłam Cię w błąd bo poszłam teraz spojrzeć jak się nazywają i zerknęłam na skład i jednak nie ma kwasu omega3, pomyliło mi się bo ostatnio kupowałam witaminki dla mojej suni i tam są kwasy omega 3 i 6 i wiedziałam, ze gdzieś to czytałam ale jednak nie na moich witaminach :-D:-D:-D

Milia ja polecam Dell'a tylko tyle, że potem ciężko jest z częściami jakby coś się schrzaniło! Ale są naprawdę porządne, największy minus to cena :sorry2: a ja teraz posiadam TOSHIBE i też nie narzekam! Serwis rewelacja!!!!!! Jak nam spadł i zaczął się chrzanić dysk twardy (a wcześniej wymieniliśmy matrycę na nieorginalną bo nam się wylała przy tym upadku) to kurier przyjechał po laptopa, wziął go i kserokopię rachunku i do 5 dni roboczych przywiózł pod sam nos z wymienionym dyskiem twardym

Ostatnia edycja:
Ael: a ściągasz w jaki sposób?
Powiem ci nie każde dziecko płacze np moja mama w czerwcu urodziła i mały wogóle nie płacze aż dziwne

Przed ciążą brałam heviran, teraz jak dzwoniłam do gina, powiedział żebym nie brała tabletek tylko smarowała zoviraxem. To już 2 raz w tym miesiącu. Być może dlatego, ze organizm jest osłabiony wirus się szybciej uaktywnia. Brak słów. Dobrze, że póki co jest malutka, bo szybko zareagowałam.

Lamiav: Ja mam tylko nadzieję, że w sbotę będzie obrócony jak należy i będzie od 10 rozkładać nóżki do kamery;P Bo jak wydam te 160zł i nie dwiem się płci, to będę niepocieszona..:P

Ael: Tobie się Wiktorek tak udał, że zabierajcie się za dziewczynkę!:-D I żeby nie było wątpliwości, jestem pierwsza w kolejce, gdybym nosiła chłopaka!!:P

reklama
Ael: a ściągasz w jaki sposób?
Powiem ci nie każde dziecko płacze np moja mama w czerwcu urodziła i mały wogóle nie płacze aż dziwne

Laktatorem ściągam. Po nocy musiałam z lewej piersi bo była taka napełniona, chociaż jeszcze nie bolała (jeszcze ani razu nie czułam bólu z przepełnienia piersi), z prawej karmiłam w nocy to tam ledwie 30 ml.
Mineralna a młody będzie płakał przez szczepienia, no raczej nikt kłuć się nie lubi, a dostanie pewnie szczepionkę w nóżkę i w rączkę. Będzie ryk jak wróci do domu. Na szczęście mamy czopki uspokajające jeszcze po kolce.

Sleepy za kilka lat na pewno wymęczę dziewczynkę u Pawła, bo mi się jednak marzy drugie dziecko....ale za parę lat. (sama się sobie dziwię, bo tak się zarzekałam, że nie będę chciała kolejnego dziecka).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry