• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Laura nie czytaj takich głupot tylko idź z tym do swojego ginekologa... czasem człowiek się naczyta to idzie oszaleć... :no:

Mi opryszczka wyskakuję na policzku (dziwne miejsce) ale w ciąży ani razu nie wylazła

A u mnie gotuję się kapuśniak z grzybami! A do tego ziemniaczki w mundurkach będą. To nasza taka typowa potrawa wigilijna, ale jak kobieta w ciaży ma zachciankę wcześniej to co zrobisz... :zawstydzona/y:

reklama
Sleepy chodzi również o opryszczkę na ustach! To jest wtsrętna bakteria! Dlatego właśnie pisałam Laurze, żeby szybko ją leczyła bo moja znajoma poroniła pierwszą ciążę właśnie przez opryszczkę...:baffled:

No mi też się wydawało to dziwne, no ale cóż. Ale jak się człowiek czegoś naczyta to wiadomo jak to jest. Różne scenariusze przychodzą do głowy jak się ktoś martwi.

Ja słyszałam od koleżanki ze ta butelka co lamiav pokazuje jest STRASZNA! Okropna w muciu i dezynfekcji bo przy tych rurkach można się zarąbać... Ja jej nie używałam to nie wiem... ale tak słyszałam.

DAGNE POWODZENIA!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry