• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
DAGNE powodzenia kochana!!!!! Szybkiego porodu i ZDROWEGO MALEŃSTWA!!!!

Witam się :)
Pyszczek mi się cieszy bo dzisiaj miałam KTG i przy okazji totalnie z biegu zrobili mi usg:) Maluszek waży 2720 i jest ułożony wysoko,główką do dołu. Dalej wszystko ok i cukrzyca nie wpłynęła negatywnie na niunia
:-) Myślę że skarbek będzie ważył jakieś 3100-3200 skoro w ciągu miesiąca przybrał 600 g.(usg miałam w 32 tyg i wazył wtedy 2100) Mam już skierowanie do szpitala na 2 stycznia. Odliczam dni:-)
Zastanawia mnie tylko jedna informacja.Lekarka opisująca KTG powiedziała że nawet jak będe miała wywoływany poród 2 nie oznacza to że akcja się zacznie...:szok: i że do 3 razy sztuka. Któraś z Was coś na ten temat słyszała?

o witam się i migusiem powodzenia Dagne życzę
ja juz po USG w Brukselce, nawet nawet :), malutka nadal duża i ustaczka piękne, ale jak tylko doktor chciała zrobic Zdjęcie to się schowała więc już jej nie męczyłyśmy.
Martwię sie tylko, że najbliższą wizytę u gina mam dopiero 4 I, ale nic to doczekamy!!!

A zmokłam tak, że miałam mokre galotki, ulewa taka była, że parasolkę wyrywało, a teraz pięknie świeci słońce :crazy:

Zafasolkuję tak ostrożniej z tą płcią... podobno łatwiej chłopca pomylić z dziewczynką niż dziewczynkę z chłopcem. Więc jest spore prawdopodobieństwo ze twoja malutka będzie miała jeszcze przyrodzenia :-D Ja na twoim miejscu za dwa tygodnie poszłabym sobie na usg 3d jeśli się niecierpliwisz. To już będzie połowa ciaży - ja tak zrobiłam :tak:

IWASKU czyli od dziś czekasz z niecierpliwością... :-) no to ja myślę, że będę mniej więcej 2 tygodnie po Tobie :-)

Donia ja mam 27.12 wiztę więc tydzień przed Tobą ale też jestem tydzień później w ciąży :-p czyli nie jest tak źle! Na pewno dotrzymasz!

reklama
Ma-g powiem CI że troszkę się uspokoiłam że maluch jest wysoko bo ostatnie 3 noce miałam odczucie że napiera mocno na szyjkę. Zostało nam 20 dni do spotkania z naszym skarbem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry