• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
IWASKU no ja też już nie mogę się doczekać! im mniej czasu zostało tym bardziej mi się ciągnie! :-p chociaż święta przelecą szybko, sylwester... a potem to już tylko jakieś 2 tygodnie rach ciach i już :-p

Powiedzcie mi ciężaróweczki bliskie rozwiązania kiedy przygotowujecie ostatecznie łóżeczko dla malucha... chodzi mi o ubranie kołderki...

Lamia o tą konkretnie butelkę chodzi. A czujnik fajny, mi pomaga. Ja w zestawie dostałam taką malutką szczoteczkę do czyszczenia.
O tyle jest fajna ta butelka bo ma miękki smoczek.

Tatuś dumny wrócił ze szczepień, mówił że młody w ogóle nie płakał, aż pielęgniarki oczy ze zdumienia przecierały. Teraz trochę marudzi i bije tatę po buzi XD

Kwiatuszku trzymam kciuki żeby jednak było dobrze ;* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wizyte mam jutro i od tej pory będe miała spotkania raz w tygodniu aż do samego porodu zapewne. :tak:

Magdalena ja łóżeczko już przygotowuję, a pościel upiorę, uprasuję (znaczy mąż to zrobi) i schowamy w torbę plasikową. Mąż założy jak będe z małym szpitalu zeby kurzu nie zbierała.

Ostatnia edycja:
Fifka ja już mam łóżeczko rozłożona dawno, pościel też juz wyprana i wyprasowana leży w szufladzie w komodzie tylko właśnie się zastanawiam kiedy ubrać... ale jak dostanę skierowanie do szpitala na konkretny dzień ot po porostu ubiorę dzień wcześniej, a jak mnie weźmie nagle to też pozostawię to do zrobienia Krzyśkowi.

reklama
fasolka: ty jestes niedaleko po mnie do porodu, masz juz cos naszykowane ?a

ael: no i na darmo sobie płakałaś, bo tówj Wiktorek był dzielny jak to mężczyzna i nie płakał :-), a pielęgniarki to pewnie oczkami zaczarował ;-), ja jestem pod jego urokiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry